YEREL HABERLER - 29 Temmuz 2016 Cuma 08:07

Aydinspor Özdemir’le anlaştı

A
A
A
Aydinspor Özdemir’le anlaştı

Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Amatör Süper Lig’e yükselen Aydınspor, antrenör Birkan Duran ile yolların ayrılmasının ardından, Merkez Yeniköyspor’da önemli başarılara imza atan tecrübeli antrenör Rıfat Özdemir ile el sıkıştı.
Yeni sezona Aydın Amatör Süper Lig’de devam edecek olan Aydınspor, Aydınlı antrenörlerden Rıfat Özdemir ile anlaştı. Merkez Yeniköyspor’a son dört yılda iki şampiyonluk yaşatan ve bir kez BAL baraj maçı oynatma başarısı gösteren Antrenör Rıfat Özdemir’in aynı başarılara Aydınspor’da da imza atacağına inandığını ifade eden Aydınspor Kulübü Başkanı Aydın Çepni, yeni sezondaki hedeflerine Antrenör Rıfat Özdemir ile ulaşacaklarını kaydederek, “Hedefimiz her zamanki gibi şampiyonluk. Transfer çalışmalarımızı da sürdürerek iyi kadro kuracağız. Bu hedefimize antrenör Rıfat hocamızla ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”
Şampiyonluk hedefi doğrultusunda Aydınspor’a geldiğini belirten Antrenör Özdemir, “Aydınspor büyük bir camia. Aydınspor’a hizmet etmek bir gururdur. Başkanımız Aydın Çepni’nin teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. Camiamıza hayırlı olsun. Aydınspor’umuzu hak ettiği yerlere çıkarmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir