YEREL HABERLER - 26 Mayıs 2017 Cuma 08:49

Başkan Alıcık, köy okulu yararına düzenlenen kermese destek verdi

A
A
A
Başkan Alıcık, köy okulu yararına düzenlenen kermese destek verdi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediye Meydanında Yaylapınar İlkokulu tarafından düzenlemem kermese katılarak destek verdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediye Meydanında Yaylapınar İlkokulu tarafından düzenlemem kermese katılarak destek verdi.


Kermesteki stantları tek tek dolaşan ve kermeste görev alan idareci ve öğretmenler ile görüşen Belediye Başkanı Haluk Alıcık organik ürünlerden satın aldı.


Yaylapınar ilkokulu Müdürü Mehmet Akif Avcı, “Minik eller çalışıyor” sloganı ile düzenledikleri kermesten elde edilen gelir ile Anasınıfının tadilatını gerçekleştireceklerini ifade ederek, özellikle kermesin yapılmasına en çok destek veren ana sınıf öğrencileri ile 8. sınıf örgenci ve velilerine teşekkür etti. Avcı, belediye meydanında kermes yapmaları için sağladığı imkân ve kermese katılarak verdiği destekten dolayı da Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür etti.


Okullarının Anasınıfları için yaptıkları kermese destek vermekten mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Alıcık ise, kermese destek veren tüm veli, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek teşekkürlerini sundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Turgutlu Belediyesinden ahde vefa Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde Vali Refik Arslan Öztürk-Rasime Şeyhoğlu Kütüphanesi ve Aydınlanma Evi’nin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Çetin Akın, “Güzel kentimiz Turgutlu; kültür, sanat, spor, bilim ve ilim kenti olana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde Manisa eski Valisi merhum Refik Arslan Öztürk ve yazar Recai Şeyhoğlu’nun annesi Rasime Şeyhoğlu’nun adı yaşatıldı. Turgutlu Belediyesinin katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi içerinde yer alan Vali Refik Arslan Öztürk ve Rasime Şeyhoğlu Kütüphanesi ve Aydınlanma Evi düzenlenen törenle kapılarını kitapseverlere açtı. Vali Refik Arslan Öztürk ve Rasime Şeyhoğlu Kütüphanesi ve Aydınlanma Evi’nin açılışına Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Turgutlu Belediyesi daire müdürleri, Recai Şeyhoğlu ve beraberindeki misafirler katıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Atatürk Kültür Merkezi bünyemizde Vali Refik Arslan Öztürk- Rasime Şeyhoğlu Kütüphane ve Aydınlanma Evi’nin açılışını gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Turgutlu’muza hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel kentimiz Turgutlu; kültür, sanat, spor, bilim ve ilim kenti olana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.