YEREL HABERLER - 24 Ocak 2017 Salı 14:06

Başkan Kale’nin spora desteği sürüyor

A
A
A
Başkan Kale’nin spora desteği sürüyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki amatör spor kulüpleri ile eğitim kurumlarına yönelik başlattığı sportif malzeme ve forma desteğini sürdürüyor.
Son olarak Acarlar Güneşspor ile Sandıklıspor Yöneticilerini makamında kabul eden Başkan Kale, daha sonra da Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig’inde mücadele eden İncirliova Belediyespor Bayan Futbol Takımını da ziyaret ederek ihtiyaç duyulan sportif malzeme ile formaları teslim etti.
İncirliova Belediye Başkanlığı görevine seçilmeden önce “Sporun ve Sporcunun yanında olacağız” diyerek söz veren Başkan Kale, aradan geçen süreç içerisinde ilçe genelinde çeşitli branşlarda mücadele eden tüm spor kulüpleri ile eğitim kurumlarının her zaman yanında yer alarak maddi ve manevi destek sundu.
Amaçlarının vatandaşları sporla buluşturmak ve gençlerin sportif müsabakalardan kopmamalarını sağlamak olduğunu dile getiren Başkan Kale; “Elimizdeki imkanlar doğrultusunda spora olan desteğimiz her zaman sürecektir. İncirliova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Amatör spor kulüplerinin genel olarak maddi ve manevi anlamda sıkıntılar yaşadığını ifade eden kulüp yöneticileri ise Başkan Kale’nin kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkürlerini sundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Faruk Özlü ve Meclis üyeleri mazbatalarını aldı AK Parti’den Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını, Düzce Adliyesinde törenle aldı. Adliye çıkışında açıklama yapan Özlü önümüzdeki 5 yılda çok büyük ve önemli hizmetlere imza atacaklarını söyleyerek kazananın Düzce olduğunun altını çizdi. Mazbatasına almak üzere Düzce Adliyesi’ne giden Faruk Özlü’ye Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. Adliye binası toplantı salonunda gerçekleşen mazbata töreninin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Faruk Özlü, seçim döneminde vaat ettiği 100 projeyi hayata geçirmek için hemen çalışmalara başlayacaklarını belirterek şunları söyledi, “AK Parti grubu olarak milletvekillerimizle birlikte mazbatalarımızı aldık. Önümüzdeki 5 yıl Düzce’ye çok önemli ve büyük hizmetler yapacağız. Seçimden önce projeler kitabı yayınladık. Düzce’nin çehresini değiştirecek 100 projemiz var. Her projenin sorumlusu belli. Seçimler ile ilgili süreçte çok bir çalışma yürüttük. Gece gündüz çalıştık. Sonuçta kazandık. Düzce bu seçimde aklı selimle, sağduyu ile Düzce’nin 5 yılında hizmet edecek olana kadroyu belirlemiştir. Önümüzdeki 5 yıl Düzce’de güzel hizmetler yapacağız. Düzce’mize hayırlı olsun” dedi. Toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.