YEREL HABERLER - 25 Kasım 2015 Çarşamba 16:51

Başkan Kocadon Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

A
A
A
Başkan Kocadon Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, öğretmenlerle bir araya geldi.
Bodrum Azka Otelde akşam saatlerinde gerçekleşen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Taner Uslu ve Kemal Orman, Meclis üyeleri, okul müdürleri ile çok sayıda öğretmen katıldı.
Etkinlikte ilk konuşmayı gerçekleştiren Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler günü. Bugün çok güzel cümleler duydunuz, çok güzel iltifatlar aldınız. Öğretmenlik nedir diye sorsanız kısaca şöyle tarif etmek gerekir diye düşünüyorum: Gülün adını ne koyarsanız koyun güzel kokar. Öğretmenimiz ana kadar şefkatli, baba kadar güvenli ve mukaddestir. Canımızdan aziz bildiğimiz evlatlarımızı sizlere emanet ediyoruz. Emanetimizin kıymetini bileceğinize inancımız tamdır. Verdiğiniz emekler için hepinize teşekkür ediyorum. Eğitime can-ı gönülden destek veren bir belediye başkanına sahip olduğumuz için de kendimizi farklı hissediyoruz. Bu nazik düşüncesinden dolayı, bu anlamlı davetinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon’a ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Ne zaman eğitimle ilgili bir sıkıntımız olsa hep yanımızda bulduk. Başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete göç eden bütün öğretmenlerimize de Allahtan rahmet diliyorum.” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a verilen plaket ve çiçeğin ardından konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise tüm öğretmenler için İlçe Milli Eğitim Müdürü Geçin’e çiçek takdim etti.
MEHMET KOCADON: “SİZLERİN SAYESİNDE TÜRKİYE’DE MEDENİYETTEN SÖZ EDECEĞİZ.”
Öğretmen eşi Hülya Kocadon’a da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek bu anlamlı gününü kutlayan Başkan Kocadon konuşmasında şunları söyledi:
"Öncelikle beni bu günlere getiren, sizlerin karşısında yarımadanın belediye başkanı olarak konuşabilmemi sağlayan, üzerimde büyük emeği olan öğretmenlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bizlere noktadan virgüle kadar hata yapmadan konuşmayı öğreten, sevgi ve saygının insanları nereye getireceğini, basamakların tek tek nasıl çıkılacağını öğreten sizlersiniz. Ben, Bodrum’un zor günlerini yaşayan son yaş grubuyum. Benim abim ilkokul 1. sınıfa giderken her gün 9 km yol yürüyordu. Okulun, öğretmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen son yaş grubuyum. Bugün bu mikrofonda konuşma yapabiliyorsam, arkamdaki en büyük desteğin sizin içinizden olan eşim Hülya Kocadon’a ait olduğunu asla unutmuyorum ve ona da çok teşekkür ediyorum. Telafisi olmayan şeylerden bir tanesi de eğitimdir. Bugün sevgiden korkanların, insanları sevmekten korkanların Türkiye’yi ve hatta dünyayı ne hale getirdiğini hep beraber görüyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz burada benimle ilgili çok güzel sözler söyleyebiliyor, bu sözleri Bodrum’da olduğu için söyleyebiliyor. Gönül ister ki Türkiye’de yüzlerce Bodrum yaratalım. Sizlerin sayesinde Türkiye’de medeniyetten söz edelim. Birlik, beraberlik, kardeşlikten söz edelim. Yolumuzun Ulu Önder Mustafa Kemal’imizin gözlerindeki ışık yolu, medeniyet yolu olduğunu asla unutmayalım. Bu yüzden de eğitim ve öğretime desteğimi sürdürmeye devam edeceğim ve her zaman yanınızda olacağım." dedi.
Öğretmenler ile Başkan Kocadon ve beraberindekiler müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek bu değerli günü coşkuyla kutladılar. Yöresel müziklerin de çalındığı gecede pisti dolduran eğitimciler unutulmaz bir gece yaşadılar. Sahneye çıkarak şarkılar ve marşlar seslendiren müzik öğretmenleri ise geceye renk kattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir