YEREL HABERLER - 15 Ocak 2017 Pazar 20:26

Bölgesel Hakem Kurulu üyeleri Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

A
A
A
Bölgesel Hakem Kurulu üyeleri Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nun Ege Bölgesi illerinin bağlı olduğu 4. Bölge Hakem Kurulu üyesi Selami Şimşek ile İl Hakem Kurulu üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Manisa ve Uşak illerinin bağlı olduğu 4. Bölge, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Selami Şimşek İl Hakem Kurulu Başkanı Mücahit Tatar, İl Hakem Kurulu Üyeleri İrfan Kocakahya, Ali Hakkı Koç, Mahmut Arslan ve Âdem Arslan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Alıcık’a futbola verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden dernek ve kurul üyeleri ayrıca TFFHGD logolu bir saat hediye ettiler.

Başkan Haluk Alıcık’a teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden İHK Başkanı Mücahit Tatar, “Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendisinin futbola katkılarını biliyoruz. Daha önce Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne ve Efeler Kaymakamlığına ziyaretlerde bulunmuştuk. Bundan sonraki süreçte de farklı ilçe belediyelerine ziyaretlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.
Yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Haluk Alıcık 4.Bölge Hakem Kurulu Üyesi Selami Şimşek, TFFHGD Aydın Şubesi Başkan Adem Arslan ve dernek yöneticisi İbrahim Bekler, Aydın İHK Başkanı Mücahit Tatar, kurul üyeleri İrfan Kocakahya, Mahmut Aslan ve Ali Hakan Koç görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.