YEREL HABERLER - 24 Ekim 2014 Cuma 09:36

Budamak İçin Çıktığı Ağaçta Mahsur Kalan Yaşlı Şahıs İçin Ekipler Seferber Oldu

A
A
A
Budamak İçin Çıktığı Ağaçta Mahsur Kalan Yaşlı Şahıs İçin Ekipler Seferber Oldu

Aydın’da yaşlı bir şahıs halen genç olduğunu düşünüp budamak için evinin önündeki ağaca çıkınca ağaçta mahsur kaldı. Yaklaşık bir saat boyunca mahsur kaldığı ağaçta kurtarılmayı bekleyen yaşlı şahıs, polis ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile ağaçtan indirildi. 76 yaşındaki Ahmet Güleç, ağaçtan indirildikten sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Evinin önündeki incir ağacını gençlik yıllarında budayıp bakımını yapan 76 yaşındaki Ahmet Güleç, evinin balkonundan budamak için çıktığı ağaçta ayağı dal arasında sıkışınca hareket kabiliyetini yitirip mahsur kaldı. Yaklaşık bir saat boyunca bağırıp çağırdıktan sonra sesini çevredekilere duyurabilen yaşlı şahıs kendisinin kurtarılmasını istedi.
“İHBAR YANLIŞ ANLAŞILDI”
Her gün mahsur kalmış evcil hayvan ihbarına giden Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, ağaçta mahsur kalanın bir insan değil evcil hayvan olduğunu düşünerek olay yerine geldi. Mahsur kalan kedinin nerde olduğunu soran itfaiye ekipleri ile vatandaşlar arasında yaşanan diyalog dikkat çekerken itfaiye ekipleri ve polis merdivenle yaşlı şahsı mahsur kaldığı ağaçtan indirdi. Ayağı dal arasında sıkıştığı için ayağı moraran ve yaklaşık bir saat boyunca ağaçta beklediği için takati kalmayan 76 yaşındaki Ahmet Güleç kurtarıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir