YEREL HABERLER - 28 Mayıs 2016 Cumartesi 12:19

Didim'de Gurbetçi Ve Tur Şirketlerine Mektuplu Çağrı

A
A
A
Didim'de Gurbetçi Ve Tur Şirketlerine Mektuplu Çağrı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Almanya’daki turizm şirketlerine ve Didim’de evi bulunan gurbetçi vatandaşlara mektupla ulaşarak Türkiye’ye ve Didim’e davet edecek.
Ülke genelinde turizm sektöründe bu yıl yaşanan sıkıntıların daha aza indirgenmesi ve terör sorununun her yerde olabileceğini anlatılması amacıyla Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Almanya’daki turizm şirketlerine ve Didim’de evi bulunan gurbetçi vatandaşlara mektupla ulaşacak. Başkan Atabay 500 mektubun gönderileceğini ifade ederek “Mektupta terör sorununun global bir sorun olduğunu ve her yerde yaşanabileceğini dile getirdik. Bilindiği gibi Avrupa’nın kalbinde Belçika’da Fransa’da bombalar patladı; öyleyse terörün nerede ne zaman olacağı belli değil. Bizim ülkemizde de aynı sorunlar yaşandı, ama Ülkemizin güçlü bir ülke olduğunu hayatın olağan akışının devam ettiğini ve laik bir ülke olduğumuzu anlattık. Bizler inandığımız değerler uğruna mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu kapsamda Almanya’daki turizm şirketlerine ve Didim’de evi bulunan gurbetçi vatandaşlara ulaşıp Didim’e davet edeceğiz. Bu noktada attığımız bu adımın farklı kesimlere de ulaşacağına inanıyoruz.” diye konuştu.
“MEKTUPTA DİDİM VE YÖRESİ ANLATILDI”
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın ağzından kaleme alınan mektupta şu ifadelere yer verildi; “Dünyanın en güzel ülkelerinden biri olan Türkiye’de bir çok başka ülkede olduğu gibi Turizm alanında sıkıntılar yaşanmakta…Bu mektubun size yazılma nedeni hep birlikte turizme sahip çıkmak ve çözüm üretmektir. Böyle krizli günlerde bizlerin birbirine kenetlenmesi problemlerimize ortak çare aramamız bizleri daha güçlü kılacaktır. Didim Belediyesi olarak sezona dair tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak gelecek konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayabileceğimiz altyapıyı oluşturduk. Didim Türkiye’nin en önemli tatil beldeleri arasında yerini almakta, Zengin tarihi mirasının yanı sıra denizin, güneşin ve kumun en güzelini rastlayabileceğimiz dünyadaki en düşük nem oranına sahip ve oksijenin bol olduğu Didim, kültür turizminin de göz bebeği 16 mavi bayraklı plajın yanı sıra Apollon Tapınağı, Milet, Priene, Bafa gölü görülmeye değer yerler arasında. Siz ve misafirlerinizi Didim’de ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim. Sevgi ve saygılarımla”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir