YEREL HABERLER - 20 Kasım 2014 Perşembe 17:37

Hakemler Yemeğe Gitti Maç 1 Saat Geç Başladı

A
A
A
Hakemler Yemeğe Gitti Maç 1 Saat Geç Başladı

Nazilli’de Çarşamba günü oynanan Liselerarası Basketbol maçlarında ilginç bir olay yaşandı.
13.00’de oynanması gereken Özel Kültür Koleji-Özel Fatih Sultan Koleji karşılaşmasının maçları yöneten hakemlerin öğle yemeğine gitmesinden dolayı 1 saat geç başladığı bildirildi.
Özel Kültür Koleji-Özel Fatih Sultan Koleji maçının ardından oynanacak Nazilli Menderes Anadolu Lisesi-Nazilli Fen Lisesi karşılaşmasında da bir saatlik sarkma yaşandı.
Nazilli Menderes Anadolu Lisesi’nin antrenörü Türkay Koşar, takımların maç saatinden önce ısınmaya başladığını ve diğer görevlilerin hazır bulunduğunu ifade etti. Koşar, “Maçın başlamasını beklerken hakemler, maçlarını yönettiği Doğa Koleji’ne yemeğe gittiler. Takımlar bir saat ısınmalarına devam etti. Bunun sonucu olarak maçlar da geç başladı. İşini ayarlayan, izin alan veliler ve seyirciler, maç için devamsızlık yapan öğrencileri düşünmeyip, hakemlerimiz maçını yönettikleri takımın yemek davetini icabet etmeyi tercih etmişler”dedi.
Hakemlerin yemek yemesini doğal karşıladıklarını ve hakemlerin ona göre ayarlanması gerektiğini anlatan Koşar, “Daha öncede maçlar geç başlıyordu. Ama bu maçların yoğunluğundan kaynaklanıyordu. Hiç kimse buna bir şey demiyor. Ancak yaşanan olaya birçok seyirci , beden eğitimi öğretmeni bu duruma tepki gösterdiler.Esas önemli olan bu düşüncesizliği Basketbol İl Temsilcisi’nin başkanlık yapması” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir