YEREL HABERLER - 13 Ekim 2015 Salı 10:21

İşten Çıkarılınca Hastanenin Çatısına Çıktı

A
A
A
İşten Çıkarılınca Hastanenin Çatısına Çıktı

Aydın’ın Efeler ilçesinde çalıştığı hastanedeki işinden çıkarılan taşeron işçi, hastanenin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Olay, bu sabah saat 08.30 sıralarında Efeler ilçesi Hasanefendi Mahallesi’nde bulunan Aydın Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; hastanede bir süredir temizlik görevlisi olarak çalışan taşeron işçi Salih D. (36), bu sabah mesaiye geldiğinde işten çıkartıldığını öğrendi. Bunun üzerine bunalıma giren Salih D., 8 katlı hastane binasının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Taşeron işçinin çatıda olduğunu fark eden hasta yakınları, durumu polise haber verdi.
Olayın bildirilmesi üzerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri kısa sürede bölgeye ulaştı. İtfaiye ekipleri, hastanenin çevresinde güvenlik önlemi alırken, polis ekipleri de Salih D’yi ikna etmek için çatıya çıktı. Bir süre polis ekipleriyle görüşen taşeron işçi, ikna edilerek hastanenin çatısından indirildi. Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisinde sağlık kontrolünden geçirilen Salih D., ifadesinin alınması için Efeler Polis Merkezine götürüldü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir