YEREL HABERLER - 12 Ekim 2015 Pazartesi 08:54

MHP Didim'de Milletvekili Adaylarını Tanıttı

A
A
A
MHP Didim'de Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği aday tanıtım toplantısı Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kalabalığın coşkulu olduğu salonda, MHP Aydın Milletvekili adayları Didim halkına tanıtıldı.
Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısına MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ev sahipliği yaparken, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, MHP 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, MHP Aydın Milletvekili adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter, büyük bir aile olduklarını belirterek, düzenledikleri aday tanıtım toplantısına katılan herkese teşekkür etti. İlter, "Ülkemize kara nokta gibi çöken bir anlayışın 7 Haziran genel seçimlerini kabul etmeyerek, ülkeyi belirsizliğe sürükleyen bir anlayışla bizleri bugünlere getirmesi ve tekrardan genel seçime gitme sürecini yaşıyoruz" dedi.
Tarihin bir kez daha Türk milliyetçilerine çok ağır sorumluluklar yüklediğini belirten Levent İlter, şunları söyledi: "7 milletvekili adayımız genel merkezimiz tarafından belirlendi. Bugün burada toplanma amacımız da Didimlilerin 7 milletvekili adayımızı tanımalarıdır. Değerli arkadaşlarımızın ve teşkilatlarımızın 1 Kasım’da Allah’ın izniyle zaferle çıkacağından hiç şüphem yok."
"1 KASIMDA, 1. PARTİ ÇIKACAĞIZ"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Deniz Depboylu da burada yaptığı konuşmasında AK Parti’ye ve HDP’ye yüklendi. Didim’deki salona girdiğinde karşılaştıkları coşkuya teşekkür eden Depboylu, 1 Kasım seçimlerinde birinci parti çıkarak Türkiye’de iktidar olacaklarını söyledi. MHP adayı Deniz Depboylu, "Ülkemizi yöneterek 13 yıllık reklam arasını bize yaşatan o şahıslar bizim iktidar olmamızdan, kendilerinden hesap sormamızdan o kadar korkuyorlar ki, gözlerini milletçi oylara dikmişler ve bizi nasıl yok ederiz diye bakıyorlar. Bunu yapmaya çalışırken de bin bir çeşit oyunla bizi belli tuzaklara düşürebileceklerine inanıyorlar. Ama biz tuzaklara kapılmayız" dedi.
"BİZ BU OYUNLARA GELMEYİZ"
Kendilerinin yüzde 60’lık bloğa dahil edilmeye çalışıldığını, ancak buna dahil olmadıklarını vurgulayan MHP’nin 1. Sıra milletvekili adayı Deniz Depboylu, "Yüzde 40 AK Parti, yüzde 60 biz varız ve biz AKP’nin hakkından geliriz dediler. Bizi HDP ile PKK’nın uzantısıyla aynı kulvara sokmaya çalıştılar. Ama biz bu oyunlara gelmeyiz. Biz meclisteki blokları çok iyi görürüz. 2 bloğun nasıl oluştuğunu da çok iyi biliriz. Bir tarafta yüzde 84 ile çözülme sürecine evet diyen yada hayır diyemeyen bir blok ve karşısında da yüzde 16’ ile ülkemi böldürtmem diyen biz varız. Biz var oldukça bu ülkeyi bölmeye, bayrağını indirmeye, dilini değiştirmeye kimsenin gücü yetmez" diye konuştu.
Etkinlikte milletvekili adayları Didimlilere tanıtıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir