YEREL HABERLER - 28 Eylül 2016 Çarşamba 14:39

Milletvekili Depboylu’ya “haddini bil, senle mi uğraşacak bu teşkilat” azarı

A
A
A
Milletvekili Depboylu’ya “haddini bil, senle mi uğraşacak bu teşkilat” azarı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın’da bir süredir parti içinde yaşanan sıkıntı ve gerilim parti dışına yansımaya başladı. MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak’ın basın danışmanı olarak tanınan partili Mehmet G. sosyal medya hesabından partisinin milletvekili Deniz Depboylu’ya sert bir dille eleştirerek ‘Kocanla gitmeyeceksin, teşkilat ziyaretine haddini bil. Bir de senle mi uğraşacak bu teşkilat” diye seslendi. MHP’nin kadın milletvekili, olayın Ülkücü ahlakla bağdaşmadığını belirtirken, Mehmet G.’nin basın danışmanı olmadığını belirten İl Başkanı Cem Akbudak ise, “Partili olarak yazabilir. Bu yazıda bir şey yok” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Cem Akbudak’ın basın danışmanı ve sosyal medya sorumlusu olarak tanınan Mehmet G., sosyal medya hesabından MHP’nin Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun bazı ziyaretlere teşkilata haber vermeden kocası ile katılmasından dolayı sert bir dille eleştirdi. Mehmet G. arda arda yaptığı paylaşımda “Aydın Milletvekili haddini bil. Hem karambolden vekil ol, hem haddini bilme, kocanla gitmeyeceksin, teşkilat ziyaretine hanfendi, kendi başına cenazeye katılmayacaksın. Sen teşkilatın üzerinde değilsin. Attığın adımdan haberdar edeceksin. Teşkilat başkanına haber verip icazet alacaksın, bir de seninle mi uğraşacak bu teşkilat” ifadelerine yer verdi.
Hem ülkücülükten ve teşkilatın öneminden söz edip hem de bu şekilde ülkücülüğü ve teşkilatı yok sayacak şekilde yapılan açıklamaya gereken cevabı teşkilatın vermesi gerektiğini belirten MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu “Ben şhsıma hakaret dahi edilmiş olsa buna cevap vermek istemiyorum. Maalesef İl başkanımızın basın danışmanı tarafından yazılan bu yazıdan haberdarım. Birçok kişi de bu konudan bana haberdar etti. Ülkücü ahlaka sığdıramadığım için cevap vermek istemiyorum. Böyle hakaretvari açıklamaları tasvip etmiyorum. Yazılanlar amacı ile de uyuşmuyor. Ben bu konunun Ülküdaşlarımız tarafından değerlendirileceğini düşünüyorum. Ama şunu belirtmeliyim ki bu tür durumlar teşkilatlarımıza da zarar veriyor” dedi.
İl Başkanı Akbudak: Partili olarak yazabilir
Mehmet G.’nin sosyla paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı paylaşımdan haberi olduğunu belirten MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, Mehmet G.’nin basın danışmanı olduğu yönündeki bilginin yanlış bilgi olduğunu söyledi. Akbudak, “Mehmet Güler, ne partinin yönetim kurulu üyesi ne de benim basın danışmanım. Partili biri olarak bunları yazabilir. Bunda bir şey yok” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir