YEREL HABERLER - 03 Mayıs 2016 Salı 17:20

Nazilli'de Karma Resim Sergisi Açıldı

A
A
A
Nazilli'de Karma Resim Sergisi Açıldı

Nazilli Belediyesi resim kursiyerlerinin hazırladığı “Karma Resim Çalışmaları” sergisi açıldı.
Lütfi Selek Sergi Salonu’nda yapılan açılışa Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli CHP İlçe Başkanı Ali Deveci çok sayıda sanatsever ve kursiyerler katıldı.
Belediye bünyesinde 13 yıldır devam eden resim kursu kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladıkları karma resim çalışmalarından oluşan yaklaşık 186 eserin bulunduğu serginin açılışını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptı. 13 yıldır Nazilli Lütfi Selek Kültür Merkezinde sürdürülen Kurs faaliyetlerinden ve yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık, “Resim yapmak bir yetenek işidir. Allah vergisi olan bu yetenekler bu kursumuz sayesinde kendilerini geliştirmiştir. Resim insanların ruhlarını yansıtır. Emek ister, sabır ister. Bu kursumuzun bir diğer güzel yanı da Güzel Sanatlara hazırlanan öğrencilerimizde yararlanıyor olmasıdır. Bu gün burada gerçekten nasıl bir emek harcandığı açıkça görülmektedir. Tüm kursiyerlerimizin emeğine ellerine sağlık. Her birinizi canı gönülden tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
2003 yılından bu yana Nazilli Belediyesi tarafından her yıl süresiz ve ücretsiz olarak devam eden resim kursunda bu dönem 47 kursiyerin resim kursu eğitimlerine katıldığını belirten Kurs Eğitmeni Umut Madran ve Seher Altınok toplamda 186 çalışmanın sergilendiğini, çalışmaların yağlıboya ve karakalem çalışmalarından oluştuğunu belirterek her yıl düzenli olarak açılan bir sergi olduğunu ifade ederek Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir