YEREL HABERLER - 25 Mayıs 2016 Çarşamba 10:27

Pazarda Sağlık Taraması Yapıldı

A
A
A
Pazarda Sağlık Taraması Yapıldı

Buharkent Kaymakamlığı tarafından başlatılan ‘Her Hafta Pazardayız, Vatandaşın Yanındayız’ projesi kapsamında İlçe Hastanesi Başhekimliği tarafından açılan stantta tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı.
Her hafta bir kurum ve sivil toplum kuruluşlarının vatandaşla buluştuğu Buharkent’teki örnek etkinliklerden biri olan ‘Her Hafta Pazardayız, Vatandaşın Yanındayız’ projesi kapsamında Eski İstiklal İlköğretim Okulu önünde bu hafta İlçe Hastanesi Başhekimliği tarafından Talasemi ve Hipertansiyon günü nedeniyle stant kuruldu. Etkinlik kapsamında protokol üyeleri ve standa gelen vatandaşların tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı. Sağlık konusunda bilgilendirici afişlerin asıldığı etkinlikte vatandaşlarla bire bir temas edilerek farkındalık yaratılmaya çalışıldı.
ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ
Etkinliğe Kaymakam Cemil Öztürk ve eşi, İlçe Garnizon Komutanı Ali Kırşan, Belediye Başkanı Mehmet Erol, İlçe Emniyet Amiri Şenol Taş ve daire amirleri katıldı. Buharkent Kaymakamı Öztürk, “Emeği geçen İlçe Hastanesi Başhekimimize, müdürümüze ve diğer tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir