YEREL HABERLER - 30 Temmuz 2016 Cumartesi 08:11

Prof. Dr. Açıkalın’dan aday öğretmenlere seminer

A
A
A
Prof. Dr. Açıkalın’dan aday öğretmenlere seminer

Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Aydın’da bulunan aday öğretmenlere “Kültür ve Medeniyetimizde Eğitim Anlayışının Temelleri “ konulu seminer verdi.
TED Ege Kolejinde düzenlenen semire; İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mithat Karaman, İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan ve aday Öğretmenlerin katıldığı seminerde, sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, aday öğretmenlere sorduğu kısa sorular ve aldığı cevaplarla seminerin çok sıcak ve samimi bir havada gerçekleşmesini sağlayarak, büyük bir ilgi topladı.
Yıllarını eğitimin birçok kademesinde geçiren Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, seminer programına Bir Memleket İsterim şiiriyle giriş yapması salonda coşkulu anlar yaşattı. Öğretmenlerin yapması gereken bir çok noktaya örneklerle değinirken, sempatik ve dinamik tavırlarıyla verdiği bu örneklerin ülkemizdeki yaşanmış olaylardan derlemesi dikkate değerdi.
Program sonunda katılımcılara teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Prof. Dr. Aytaç Açıkalın’a kurumum ve şahsım adıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir