GENEL - 24 Mayıs 2018 Perşembe 14:17

Söke Belediyesinden bin öğrenciyle iftar

A
A
A
Söke Belediyesinden bin öğrenciyle iftar

Söke’de iftar sofrası ve etkinliklerle Ramazan ayının paylaşma ruhunu yaşatan Söke Belediyesi üniversite öğrencilerini de unutmadı.

Söke’de iftar sofrası ve etkinliklerle Ramazan ayının paylaşma ruhunu yaşatan Söke Belediyesi üniversite öğrencilerini de unutmadı.


Ülkenin farklı bölgelerinden Söke’ye gelerek eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencileri ile iftar sofrası paylaşıldı. ADÜ Söke İşletme Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç iftarda konuklarını ağırladı.


İftar yemeğine 1.000’in üzerinde öğrencinin yanında Söke Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri Fahri Semerci, Hüsamettin Yaman, Yusuf Yaya Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu başta olmak üzere davetliler de katıldı.


Hayırseverlerin katkılarının da olduğu iftar yemeğine öğrencilerin katılımı yoğun olurken, yüzlerce öğrenci Başkan Toyran ile iftarını yaptı. Öğrenciler Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a gerçekleşen iftar yemeği için teşekkür etti. Sabit noktada verilen iftar yemeklerinin dışında öğrencilerle birlikte iftar yemeği düzenlediklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Geçen yıl ilkini yaptığımız üniversite iftar yemeğinin bu yıl ikincisi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutlu oluyoruz” dedi.


Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç; iftar yemeğinin gerçekleşmesinde emeği olan Söke Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Fethiye’de Softbol Türkiye Şampiyonası başladı Muğla’nın Fethiye ilçesinde Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası, açılış seremonisi ile başladı. Kız sporcular 5 gün boyunca mücadele edecek. Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Fethiye’de ilk defa düzenlenen Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tören geçişiyle başlayan şampiyonada, kız öğrenciler 5 gün boyunca mücadele edecek. 29 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek karşılaşmaların ardından küçük kızlar ve yıldız kızlar Türkiye şampiyonları belli olacak. 16 ilden 33 takımla 500 sporcunun katıldığını söyleyen Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor” dedi. Açılış töreninde sporculara hitap eden Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Geçen hafta okul sporları Beyzbol şampiyonasını ilçemizde tamamlamıştık. Farklı spor dallarının müsabakalarında öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda federasyon başkanımıza da teşekkür ediyoruz. 16 ilden 500 sporcumuz, 33 takımımız var. Pazartesi günü de Türkiye şampiyonlarımız için ödül töreni yapacağız” dedi.