ASAYİŞ - 12 Ekim 2017 Perşembe 17:28

Söke’de jandarma uygulamasında yakalanan 11 kişiden 6’sı tutuklandı

A
A
A
Söke’de jandarma uygulamasında yakalanan 11 kişiden 6’sı tutuklandı

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen faaliyetler neticesinde aralarında önceden kesinleşmiş cezaları bulunan 11 aranan şahıs yakalandı.

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen faaliyetler neticesinde aralarında önceden kesinleşmiş cezaları bulunan 11 aranan şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 6’sı cezaevine konulurken, 5’i ise ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.


Söke İlçe Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada; 11 Ekim 2017 günü 06.00-10.00 saatleri arasında aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet neticesinde; Ü.Ö. (Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak), Ş.E. (Kayıp Şahıs), B.B. (Mal Beyanında Bulunmamak), G.B. (Mal Beyanında Bulunmamak), E.K. (Hırsızlık), Y.D. (Resmi Belgede Sahtecilik), S.G. (Alkol Ve Uyuşutrucu Madde Etkisinde Araç Kullanmak), M.Ç. (Nafaka Yükümlülüğüne Uymamak), M.A. (Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme Ve Mala Zarar Verme), S.T. (Tehdit, Dolandırıcılık Ve Resm Belgede Sahtecilik), M.B. (Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Temin Etmek) isimli şahıslar yakalandı. Yakalanan şahıslardan; Ü.Ö., E.K., S.G., M.A., M.B., VE Y.D. tutuklanarak söke cezaevine konulmuş olup, Ş.E., B.B., G.B., M.Ç. VE S.T. ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldığı belirtildi.


Ayrıca yakalanan şahıslardan Ü.Ö. mala zarar verme suçundan 2 ay 15 gün, M.A.’nınm mala zara verme suçundan 2 yıl 1 ay ve konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan 7 yıl 6 ayY.D.’nin 1 yıl 8 ay ve M.B.’nin 1 yıl 8 ay olmak üzere toplam 13 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş cezalarının bulunduğu tespit edildi.


Yapılan açıklamada; “Söke ilçe jandarma komutanlığı sorumluluk bölgesinde halkın huzur ve mutluluğunu sağlamak maksadıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden her türlü suç ve suç unsurlarına yönelik olarak yapılan faaliyetlere devam edilecektir” ifadesine yer verildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir