YEREL HABERLER - 30 Temmuz 2016 Cumartesi 10:51

Umurlu Mahallesi parkına kavuşuyor

A
A
A
Umurlu Mahallesi parkına kavuşuyor

Efeler Belediyesi tarafından Umurlu Mahallesi’nin çehresini değiştirecek olan Mustafa Kemal Yılmaz Parkındaki revizyon çalışmalarında sona gelindi.
Umurlu Mahallesi’nin olduğu kadar tüm Efeler halkının da ilgisini çekecek, Efeler Belediyesi’nin iştiraki olan Efe-Bel’e ait ’Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’ kapılarını halka açmaya hazırlanıyor.
Efeler Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda başlattığı revizyon ve restorasyon çalışmaları tamamlanan Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’na dar gelirli vatandaşlarında rahatlıkla gelebileceği, Efeler ilçesinin gözde mekanlarından biri olmaya aday olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Aydın Denizli yolu üzerinde bulunan 2800 m2 park alanı içerisinde, 105 m2 kafeterya, 110m2 de kütüphane, çocukların oynayacağı oyun alanı dışında halı saha, soyunma odaları bulunuyor. Daha önce açmış olduğumuz, belediyemiz iştiraki Efe- Bel’e ait olan Saklı Bahçe cafe -restoran, vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördü. Ana arter üzerinde bulunan Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’nın da vatandaşımızın tercih ettiği mekanlardan biri olacağını düşünüyorum. Menüsünde soğuk ve sıcak içeceklerin yanı sıra aperatif yiyeceklerin de yer alacağı, yediden yetmişe herkesin kullanacağı Mustafa Kemal Yılmaz Parkı, Umurlu Mahallesi’ni cazibe merkezi haline getirecek” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir