YEREL HABERLER - 25 Mayıs 2016 Çarşamba 11:20

Üzerinde Uyuşturucu Taşıyan Yolcu Gözaltına Alındı

A
A
A
Üzerinde Uyuşturucu Taşıyan Yolcu Gözaltına Alındı

Aydın’ın Buharkent ilçesinde jandarmanın gerçekleştirdiği yol denetimi sırasında üzerinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirile yolcu gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Buharkent ilçesi Ortakçı Mahallesi Denizli-Aydın D-320 karayolu üzeri İlçe Jandarma Komutanlığı önünde yaptığı yol kontrol ve aramasında durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan kontrol ve aramada Gaziantep’den Didim ilçesine seyahat eden M.D. isimli şahsın üzerinde ve çantasında sigara jeltinine sarılı vaziyette toplam 15 gram esrar maddesi, 1 gram amfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu satışı kayıtların tuttuğu not defteri ele geçirildi.
Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve not defteri muhafaza altına alındı. Uyuşturucu madde satmak, almak, kabul etmek, bulundurmak suçundan sabıkası bulunan M.D., kan örneklerinin aldırılması ve sorgusu amacıyla Nazilli Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Nazilli Devlet Hastanesinde kan örneklerinin alınan M.D., savcının talimatı ile ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir