YEREL HABERLER - 24 Mayıs 2016 Salı 15:03

4 Ayda 30 Bin Metrekare Parke Taş Döşendi

A
A
A
4 Ayda 30 Bin Metrekare Parke Taş Döşendi

Burhaniye Belediyesi tarafından Burhaniye’nin dört bir yanında devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında, Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarında Burhaniye Merkez mahalleleri için toplamda 30 bin 291 metrekare parke taş döşendi.
“Hiçbir vatandaşımızı çamura bastırmayacağız” düsturuyla hareket eden ve bu anlamda tüm Burhaniye’de yol yağım çalışmalarına devam eden Burhaniye Belediyesi parke taş yol yapım işlerine daha da hız vererek 4 ayda 30 bin 291 metre kare parke taşı Burhaniye Merkez Mahalleleri için döşedi. Göreve geldiği günden bugüne kadar Burhaniye’nin geleceği için önem arz eden birçok projeye imza atan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yürüttüğü yol çalışmaları ile de halkın takdirini topluyor. Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün dur durak bilmeden devam ettirdiği parke taş yol yapım işleri; Bahçelievler Mahallesi 2760. Cadde ve 2064. Sokak, Pelitköy Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi, Halit Selçuk Caddesi, Mahkeme Mahallesi Taylı Caddesi, Mithatpaşa Caddesi, Bardakçılar Caddesi, Atike Tolun Sokak, Pelitköy Mahallesi Sahil kısmında Deniz Caddesi 3. Sokak’ta bitti.
26 kırsal mahallesi ve 12 merkez mahallesine aynı anda birçok ekiple hizmet götüren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yol yapım çalışmalarına tüm Burhaniye genelinde devam ediyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir