YEREL HABERLER - 24 Kasım 2015 Salı 15:49

Başkan Uğur Torunlarıyla Çocuk Köyünde

A
A
A
Başkan Uğur Torunlarıyla Çocuk Köyünde

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur torunlarıyla birlikte Çocuk Köyü ve Eğlence Merkezine gitti. Çocukların farklı bir dünyası olduğunu dile getiren Başkan Uğur " Çocuklarımız için bu köyü önce hayal ettik,sonra gerçekleştirdik.Onlar bizim geleceğimiz iyi yetişmelerini istiyoruz" dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur torunlarıyla birlikte Çocuk Köyü ve Eğlence Merkezine gitti. Giriş ücretini ödedikten sonra torunlarına gişeden çorap satın alan Başkan Uğur torunlarıyla birlikte Çocuk Köyü’nün tadını çıkarttı. Başkan Uğur yaptığı açıklamada "Çocuklarımız için ne yapabiliriz diye düşündük ve bu çocuk köyünü önce hayal ettik, çocuklar bizim geleceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklar onların iyi yetişmesini istiyoruz. Onların şahsiyetli, özgüvenle yetişmesini istiyoruz. Tabi çocuklar eğitimleri dolayısıyla bir maratonun içerisindeler. Onlarında eğlenip güzel vakit geçirmeye ihtiyaçları var. Bizde Çocuk Köyü ve Eğlence Merkezini hayal ettik, projelendirdik 6 ay önce temelini atmıştık açılışını da gerçekleştirdik. Şuanda yalnızca Balıkesirlilerin hizmetinde değil bu. Komşu illerimiz, Bursa, Çanakkale, Manisa ve İzmir’den de buraya çocuklarıyla gelen insanlar var buda memnuniyet verici. 2 yaşından başlayarak çocuklarımızın hepsi burada çok güzel vakit geçirebilirler. Burası tamamen güvenli, herhangi bir sakatlığa meydan vermeyecek bir şekilde tasarlanmış Türkiye çapında örnek bir proje. Tüm hemşerilerimiz beğeniyor bizde bundan gurur duyuyoruz, keyif alıyoruz, bundan sonrada çalışmalara devam. Bu gün ilk defa torunlarımla çocuk köyüne geldim. Onlar burada hallerinden memnun, Torunlarımdan bir tanesi 2,5 yaşında, diğeri ise ilkokul 3. sınıfa gidiyor. Çocukların dünyası farklı böyle bir yer görence şaşırıyorlar, hayal etmedikleri bir yer. Hakikaten güzel oldu, istiyoruz ki gençlerimiz iyi yetişsin, iyi vakit geçirsin, öz güvenle yetişsin.Geleceğimiz gençlerimiz ve çocuklarımız, onların geleceğimizin teminatı. Bizde ilk yatırımı çocuklarımız için yaptık ve bu çocuk köyünü onlara armağan ettik"dedi.
Çocuklarıyla birlikte eğlence merkezine gelen vatandaşlar Başkan Edip Uğur’a büyük ilgi göstererek Çocuk Köyü’nü Balıkesir’e kazandırdığı için teşekkür ettiler.Açıldığı ilk hafta 150 bin kişi tarafından ziyaret edilen Çocuk Köyü ve Eğlence Merkezine giriş ücreti hafta içi 15, hafta sonları 20 lira. Hafta sonları sabah 10.00’dan akşam 23.00’a kadar, hafta içi ise yine 10.00’dan 08.00 arası hizmet veriyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir