EKONOMİ - 23 Ekim 2017 Pazartesi 14:03

Başkan Uysal, Aktaş’la pazaryeri esnafını ziyaret etti

A
A
A
Başkan Uysal, Aktaş’la pazaryeri esnafını ziyaret etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, ilçede pazartesi günleri kurulan pazarı gezerek esnafına hayırlı işler diledi.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, ilçede pazartesi günleri kurulan pazarı gezerek esnafına hayırlı işler diledi. Ünlü Fitoterapi ve Akupunktur Uzmanı Dr. Ümit Aktaş ile birlikte sebze pazarını gezen Başkan Uysal, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.


Dr. Ümit Aktaş’da Burhaniye pazarında bol bol alışveriş yaparken Burhaniyelilerin çok şanslı olduğunu vurguladı. Doğal ürünlerin satışlarının olması Burhaniyeliler için bulunmaz bir fırsat diyen Dr. Ümit Aktaş, ”Özellikle köyden gelen vatandaşların ürettikleri ürünleri satabilmesi çok güzel. Vatandaşlar köyden gelen doğal ürünleri tercih etmeli” dedi. Ziyaret esnasında esnaflar ve vatandaşlar ile sohbet eden ve kendisine sorulan sorulara da cevap veren Başkan Uysal, ”Burhaniye’mizin en büyük pazarı olan hem esnafımızı ziyaret ediyor hem de alışverişe gelen halkımız ile sohbet etme fırsatı buluyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında esnafımızın ve vatandaşlarımızın gösterdikleri yakın ilgi ve sevgi bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir