SPOR - 14 Kasım 2018 Çarşamba 14:48

Basket Milli Takımı BUBYO’da

A
A
A
Basket Milli Takımı BUBYO’da

Burhaniye ilçesinde, 2019 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonasına hazırlanan U16 Yıldız Kız Milli Takımı BUBYO Uygulama Otelinde kampa girdi.

Burhaniye ilçesinde, 2019 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonasına hazırlanan U16 Yıldız Kız Milli Takımı BUBYO Uygulama Otelinde kampa girdi. Kamp boyunca BUBYO’nun hizmetlerinden oldukça memnun kalan milliler Müdür Doç. Dr. Oğuzhan İlban’a teşekkür etti.


Milli Basketbol Takımı Menajeri Zeynep Gül Ene, Baş Antrenör Ali Doğan Korkmaz, Yardımcı Koç Funda Tahmaz ve İdareci Banu Özgür, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban’ı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti. Menajer Ene, “Kamp boyunca burada konaklamaktan oldukça memnun kaldık. Eğitim ve uygulamanın iç içe olduğu bu tip kaliteli tesisleri tüm halkımızın tercih etmesi gerekiyor. Tüm hizmetler için size ve ekibinize canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. Konuklarına teşekkür eden Müdür İlban ise, “Bizler eğitim ve uygulamanın iç içe yürütülebilmesi ve Körfez bölgesinde hizmet kalitesinin artırılabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. BUBYO’nun gelişimi ile beraber yaygın etkisinin artması bizlerin en büyük mutluluğu. Daha öncede birçok grup ağırladık ama Milli Takımımızı otelimizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. Sizlere plaket ve nazik ziyaretinizden ötürü tüm ekibim adına teşekkür ediyorum. Milli takımlarımızın tüm kamplarına gelecekte de ev sahipliği yapmaktan büyük keyif alacağız. Avrupa Şampiyonasında da takımıza başarılar diliyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bingöl Bingöl’de Hesarek Kayak Merkezi "Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi" ilan edildi Bingöl’de kış turizminin gözde tesislerinden biri olan Hesarek Kayak Merkezi, Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi (KTKGB) ilan edildi. Bingöl’de her yıl kış aylarında binlerce misafiri ağırlayan ve bölgenin gözde kayak tesisleri arasında yer alan Hesarek Kayak Merkezi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 12 Mart 2024 tarih ve 32487 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi (KTKGB) ilan edilen Hesarek Kayak Merkezi, Türkiye’de 28’inci kış temalı KTKGB arasında yer aldı. Söz konusu gelişmenin Bingöl ve Hesarek Kayak Merkezi için önemli olduğunu belirten Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ’’Cumhurbaşkanımızın imzasıyla yayımlanan kararla Hesarek Kayak Merkezimiz Kültürel Gelişim ve Kalkınma Merkezi olarak ilan edildi. Bu Türkiye’deki değişik temalardaki 236’ncı merkez ve kış turizmi olarak 28’inci merkez olarak kabul edildi. Bunun bize sağladığı fayda ne; bildiğiniz gibi şu anki Hesarek alanına yatırım yapamıyoruz mera alanı olduğu için. Yatırım yapmanın maliyetleri var. Dolayısıyla biz burayı Kültür ve Turizm Bakanlığınca merkez ilan ettiğimiz zaman bununla ilgili altyapının planlanması veya hazırlanması tamamen Kültür ve Turizm Bakanlığının ukdesinde olduğu için bütün çalışmalar yapıldıktan sonra yatırım kanalları da yine Bakanlık tarafından açıldığı için ulusal ve uluslararası düzeyde açılacak yatırım taleplerinde Bingöl bir cazibe merkezi haline gelecek. Yurt içinden veya yurt dışından yatırımcıları kabul edecektir diye düşünüyoruz” dedi.