YEREL HABERLER - 25 Mayıs 2017 Perşembe 16:02

Dursunbey MYO’da 22. mezuniyet Coşkusu

A
A
A
Dursunbey MYO’da 22. mezuniyet Coşkusu

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksek Okulu’nun 22.

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksek Okulu’nun 22. mezunları bugün okul bahçesinde mezuniyet coşkusu yaşadı.


Dursunbey Meslek Yüksek Okulu’nda bugün mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel,Balıkesir Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk, Dursunbey Belediye Başkan vekili İsmail Çoban, Dursunbey Meslek Yüksek Okulu Müdür vekili Erdim Kırdarçok sayıda davetli ve öğrenci veli ve yakınları katıldı.


İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program Dursunbey Meslek Yüksek Okulundan Mezun olan öğrencileri temsilen bir öğrencinin konuşması ile devam etti. Daha sonra Dursunbey Meslek Yüksek Okulu Müdür vekili Erdim Kırdar, Balıkesir Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk birer konuşma yaparak mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler. Daha sonra dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verilirken mezun olan öğrenciler de tek tek çağırılarak başarı belgeleri verildi. Bir hayli mutlu oldukları gözlenen öğrencilerin belgelerini alırken mutlulukları gözlerinden okundu. Mezuniyet törenlerinin vazgeçilmezi kep atma töreni ise renkli görüntülere sebep oldu. Fotoğraf çekiminin ardından keplerini havaya fırlatan yüzlerce öğrenci mezun olmanın coşkusunu yaşadı.Kimi öğrenci velilerinin gururdan ağladığı gözlenirken birbirlerinden ayrılacak öğrencilerde göz yaşlarına boğuldu. Törenin ardından okul kantininde gerçekleşen geleneksel pilav günü ile misafir olarak gelen öğrenci yakınlarına pilav ayran ikramı yapıldı ve okulda açılan sergi gezdirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 77 puan ile lider olan Amed Sportif Faaliyetleri Başkanı Aziz Elaldı, “Emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişi gelecek. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamı da 1 milyon insanın il dışından gelmesi. Bizim sevincimize ortak olmak için, karnavalımıza katılmak için gelecekler” dedi. Basın mensuplarıyla Kayapınar ilçesindeki Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri’nde bir araya gelen Elaldı, Iğdır maçı ile ilgili birçok sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Elaldı, stadyumun toplam kapasitesi 33 bin kişilik olduğunu, ama emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişinin geleceği öngörüldüğünü söyledi. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamına göre ise 1 milyon insan il dışından gelmesi beklendiğini aktaran Elaldı, “Bizim sevincimize ortak olmak için karnavalımıza katılmak için gelecekler. Bu gelen insanların çoğu stadyuma girip o şampiyonluk maçını birebir yaşamak istiyor. Bilet satışlarımız bitti. İki gündür bundan dolayı da bir takım tatsızlıklar oluştu. Böyle büyük organizasyonda eksiklikler olabiliyor. Ama nihayetinde talep çok fazla olduğu için ne kadar özen göstersek de illaki aksaklık oluyor. Taraftarlarımızdan, camiamızdan ve halkımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz" dedi. İl Spor Güvenlik Kurulu’nca yapılan toplantıda alınan taraftar yasağına ilişkin de konuşan Elaldı, “Iğdır’dan gelen arkadaşlarımız var. Biz onlarla beraber bu maçı izleyeceğiz. İskenderun’da yaptığımız tribünü burada yapacağız. Iğdır’dan isteyen taraftar gelsin, biz onları misafir edeceğiz” ifadelerinde bulundu.