EĞİTİM - 23 Mayıs 2018 Çarşamba 12:12

Kaymakam Öner, ilkokul öğrencileri ile kitap okudu

A
A
A
Kaymakam Öner, ilkokul öğrencileri ile kitap okudu

Burhaniye’de, Balıkesir merkez ve ilçelerinde Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın himayelerinde başlatılan ve başarıyla yürütülen Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme (BENGİ) projesi kapsamında, Kaymakam Hüseyin Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz ve Okul Aile Birliği üyeleri ile birlikte Şehit Yılmaz Kobak İlkokulunda gerçekleştirilen okuma programına katıldılar.

Burhaniye’de, Balıkesir merkez ve ilçelerinde Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın himayelerinde başlatılan ve başarıyla yürütülen Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme (BENGİ) projesi kapsamında, Kaymakam Hüseyin Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz ve Okul Aile Birliği üyeleri ile birlikte Şehit Yılmaz Kobak İlkokulunda gerçekleştirilen okuma programına katıldılar. Gerçekleştirilen ziyarette öncelikle öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Öner akabinde 4.sınıf öğrencileriyle beraber kitap okudu.


Okumanın ardından öğrencilerle öğrenme yöntemleri üzerine sohbet eden Kaymakam Hüseyin Öner, öğrencilere kitap okumanın önemini ve faydalarını anlattı ve yakında karnelerini alıp yaz tatiline girecek öğrencilerden yazın da sevecekleri şeylerden birinin kitaplar olmasını istedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir