GENEL - 01 Şubat 2016 Pazartesi 17:18

Şehidin Cenazesinde Göz Yaşları Sel Oldu

A
A
A
Şehidin Cenazesinde Göz Yaşları Sel Oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci, memleketi olan Balıkesir’de göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Balıkesir’e bir şehit ateşi daha düştü. Cizre’de şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci, memleketi Balıkesir’in Sındırgı ilçesine bağlı İbiller köyünde toprağa verildi. Baba Eyüp, anne Gülay Semerci’nin büyük acı yaşadığı cenazede, şehidin kısa süre önce nişanlandığı Emine Narin da göz yaşlarına boğuldu. Şehidin yine asker olan kardeşi Fatih Semerci de cenazede hazır bulundu.
Şehit Ahmet Semerci’nin cenazesi önce evinin önüne getirildi. Büyük kalabalık hep bir ağızdan haklarını şehit astsubaya helal etti. Ardından sokakta cenaze namazı kılındı. Semerci, İbiller Mezarlığı’na defnedildi.
Şehit Semerci’nin ilk izninde düğün yapmayı planladığı öğrenildi. Cenazeye Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, ilçe belediye başkanları, Garnizon Komutanı Mehmet Akyürek, milletvekilleri ve binlerce vatandaş katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir