YEREL HABERLER - 20 Nisan 2017 Perşembe 10:07

UEDAŞ Bandırma’da muhtarları dinledi

A
A
A
UEDAŞ Bandırma’da muhtarları dinledi

Bandırma merkez mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda UEDAŞ yetkilileri muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu.

Bandırma merkez mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda UEDAŞ yetkilileri muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu.


Muhtarlık toplantı salonunda yapılan görüşmeye Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu, merkeze bağlı mahalle muhtarları, UEDAŞ Bandırma İşletme Müdürü Tayfun Tutar’ın yanı sıra Sistem İşletme Mühendisi Yasin Aslan ve Müşteriler Mühendisi Barış Toygun da katıldı. UEDAŞ İşletme Müdürü Tayfun Tutar, muhtarların halka en yakın yönetim birimleri olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız halkın nabzını tutuyor, her sorununu biliyorlar ve kendilerine gelen talepleri bizlere iletiyorlar. Halka en yakın olan kitleye yakın olmanın önemini biliyoruz" şeklinde konuştu.


Yatırımlarla birlikte enerjide büyük bir iyileşme sağladıklarına dikkat çeken Tutar, "Yapılan çalışmalar sonucu elektrik kesinti sayısı ve süreleri asgariye indirildi. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla ilçelerimizdeki eksik görülen noktalara en iyi ve en kaliteli hizmeti süratle götürme gayreti içerisindeyiz. Amacımız, vatandaşlarımıza kesintisiz enerji hizmeti vermek. Halkımızdan gelen taleplerin bize ulaşmasında önemli rol üstlenen muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.


Muhtarların bölgelerinde yaşamış oldukları sorunlarının tek tek dinlendiği toplantıda soruna ilişkin konular yetkililer tarafından not alınarak gerekli açıklamalar getirildi.



Muhtarlar UEDAŞ’tan memnun


Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu ise UEDAŞ’ın çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, İşletme Müdürü Tayfun Tutar ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Toplantının sonunda Tayfun Tutar, muhtarlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.