DÜNYA - 13 Şubat 2013 Çarşamba 13:56

RECEP KIZILCIK: ``FENERBAHÇE MAÇINDA HİÇBİR PROBLEM ÇIKMAYACAK``

A
A
A
RECEP KIZILCIK: ``FENERBAHÇE MAÇINDA HİÇBİR PROBLEM ÇIKMAYACAK``

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor ve Fenerbahçe maçında kardeşliğin asla bozulmayacağını belirterek diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da hiçbir problemin çıkmayacağını söyledi.
Spor Toto Süper Lig`in 22. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alınacağını ifade eden Vali Kızılcık, Fenerbahçe`yi misafirperverlik duygusu içerisinde ağırlayacaklarını kaydederek, ``Hafta sonu yine ülkemizin güzide kulüplerinden biri olan Fenerbahçe ile Trabzon`umuzda oynayacak olmasıdır. Bu anlamda ligde bugüne kadar 21 haftadır nasıl bir problemsiz maçlar oynadıysak inşallah bu maçı da problemsiz bir şekilde oynayacağız. Diğer takımlara nasıl ev sahipliği gösterdiysek tabi ki Fenerbahçe`ye de ev sahipliğini göstermiş bulunacağız. Bu anlam da gelen misafirlerimizin diğer maçlarda veya yöneticilerinin de olduğu gibi güvenliklerinin sağlanması her şeyden önce Trabzon halkına aittir. Onların misafirliğine aittir. Ben eminim ki Trabzon halkı bugün olduğu gibi pazar günü gelen takımın futbolcularını ve yöneticileri aynı misafirperverlik ve kardeşlik duygusu içerisinde misafir edecektir. Tabi ki bu futbol müsabakası bir yarışma dolayısıyla bizler şehir olarak ev sahipliğimizi göstererek Trabzonspor olarak ta kazanmak için mücadele edeceğiz. Ama bu asla kardeşliğimiz ve dostluğumuzun bozulma olarak algılanmasın`` dedi.
Ülke olarak kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu ifade eden Kızılcık, ``Dünya`da ortaya koymuş olduğumuz 2013 hedeflerine ulaşmak için istikrar ihtiyacımız var. Bizler güvenlik tedbirlerimiz hem Trabzon halkı olarak hem de güvenlik güçlerimizi olarak diğer maçlarda olduğu gibi olacak. Gelen misafirlerimize kardeşçe ağırlayacağız. Şuanda Trabzon`umuzda 757 bin insanımız yaşıyor. Bu maçla nüfus 800 bini bulur ve dolayısıyla güvenliği biz onların kardeşliğiyle onların sevgisiyle karşılamış olacağız. Güvenlik güçlerimiz gerekli tedbirleri almış olacak`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir