ASAYİŞ - 26 Şubat 2018 Pazartesi 14:16

Batman’da hırsızlık olayları

A
A
A
Batman’da hırsızlık olayları

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce kentte gerçekleşen hırsızlık olayların önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yaptı.

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce kentte gerçekleşen hırsızlık olayların önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yaptı.


Batman Kültür Mahallesi’nde bulunan bir ikametten 650 TL para, 2 adet cep telefonu, 2 adet yüzük ve 5 adet tespih çalan yaşı küçük 1 şüpheli şahıs Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.


Ziya Gökalp Mahallesi’nde hırsızlık amaçlı bir eve giren bir kişi suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şahsın emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.



Kreşe giren 4 kişiye suçüstü


Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan bir çocuk kreşine hırsızlık amacıyla giren yaşı küçük 4 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı. Şahıslar emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Çarşı Mahallesi’nde bulunan bir pasajdaki iki ayrı işyerinde giren bir şüpheli Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheli şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.



Evde hırsızlık


Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir eve hırsızlık amacıyla giren yaşı küçük bir şahıs Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheli şahıs emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.



İşyerinde hırsızlık


Batman’da bulunan iki işyerinde gerçekleşen hırsızlık olayı gerçekleştirdiği Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince bir şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.



Yankesici yakalandı


Çarşı Mahallesi’nde bulunan bir ayakkabı mağazasında meydana gelen yankesicilik olayını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir şüpheli şahıs Yan-Dol Büro Amirliği görevlileri tarafından yakalandı. Şüpheli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



Kozmetik mağazasında hırsızlık


Aynı mahalledeki bir kozmetik mağazasından bulunan bir müşteriden 150 TL paranın çalınması olayını Yan-Dol Büro Amirliği görevlilerince tespit edilen biri yaşı küçük toplam 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir