GENEL - 11 Aralık 2017 Pazartesi 12:35

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyon toplantısı yapıldı

A
A
A
Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyon toplantısı yapıldı

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonunun Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği 2.

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonunun Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği 2. Bölgesel Temsilciler Toplantısına Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Batman Temsilcisi Hazal Karaaslan katıldı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği yaptığı ve 2 gün süren “Hayvan Haklarında Kurumlar ve Gönüllülerin İşbirliği’ konulu toplantıda Batman’daki Hayvan Hakları çalışmaları da anlatıldı. Hazal Karaaslan “Kurum ve STK işbirliğinin en güzel örneğinin yaşandığı Batman da hayvan hakları için yaptığımız çalışmalarda kurumların desteğini almak ve iş birliği içerisinde olmak bize büyük bir güç veriyor. Batman’da Hayvanlar için bu kadar güzel işler yapmak ve yapılan her projenin destek görmesi bizi mutlu ediyor. Amacımız olan Hayvanların yaşama ve var olma haklarını savunmak, bunun içinde doğal yaşam ortamlarının korunması, yaşamsal refahının iyileştirilmesi için toplumsal bilincin ve görev bilincinin arttırılmasının sağlamak üzere kurum ve saha çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


İkinci oturumda ise Batman’daki kurum çalışmalarını anlatan Hazal Karaaslan, Batman Belediyesine Batman Valiliğine ve Milli Parklar şube müdürlüğüne Hayvanlar için yapmış oldukları çalışmalar ve gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir