YEREL HABERLER - 17 Aralık 2016 Cumartesi 19:16

Maliye Bakanı Naci Ağbal:

A
A
A
Maliye Bakanı Naci Ağbal:

Maliye Bakanı Naci Ağbal memleketi Bayburt’ta Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.
Şair Zihni Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Ağbal, Kayseri’de bugün yaşanan hain terör saldırısına değindi.
Bakan Ağbal, “Bugün hepimizi üzen bir gelişme meydana geldi. Yine hain bir terör hadisesi meydana geldi. Burada şu an itibariyle 14 şehidimiz, 56 da yaralımız var. Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Yine yakın zamanda İstanbul’da böyle hain terör girişimi neticesinde özellikle polis kardeşlerimizden çok sayıda kardeşimiz vefat etti. Bayburt’tan bir kardeşimiz de vefat etti. Allah hepsine rahmet eylesin. Mekanlarını cennet eylesin” dedi.
Türkiye’nin nereden gelirse gelsin terör örgütlerine karşı açık mücadele verdiğini vurgulayan Ağbal, “Bu hadiseler hepimizi üzüyor. Üzülmemek mümkün değil. Ama bir taraftan da Türkiye olarak nereden gelirse gelsin terör örgütlerine karşı açık mücadele veriyoruz. Terörü köküyle tasfiye etmek için askerimiz, polisimiz, emniyet kuvvetlerimiz göğüslerini siper ederek canları pahasına bu ülke için büyük bir mücadele veriyorlar. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Terör örgütlerinin bir takım başka güçlerin maşası rolünde bu ülkeye ve millete meydan okumaya çalıştığını aktaran Ağbal sözlerini şöyle sürdürdü:
“PKK terör örgütü, DAEŞ terör örgütü, DHKPC’si daha adını sayamayacağım bir çok mahfil bir takım başka güçlerin maşası rolünde bu ülkeye bu millete meydan okumaya çalışıyorlar. Bu topraklarda bir operasyon yapmaya çalışıyorlar. Ama kahraman askerlerimiz, kahraman polislerimiz sayesinde Allah’a şükürler olsun şunu söyleyebilirim ki; gün be gün yaptıklarının cezasını da görüyorlar ve daha da fazla olarak gittikçe güç kaybediyorlar. Aslında bu saldırıların sebeplerinden bir tanesi de emniyet kuvvetlerimizin terör örgütleriyle mücadelesinde elde ettiği başarılardır."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir