- 13 Haziran 2018 Çarşamba 12:53

Vali Pehlivan PTT tarafından düzenlenen iftara katıldı

A
A
A
Vali Pehlivan PTT tarafından düzenlenen iftara katıldı

Vali Ali Hamza Pehlivan Bayburt PTT Baş Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftara katıldı.

Vali Ali Hamza Pehlivan Bayburt PTT Baş Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftara katıldı.


Vali Pehlivan iftar sonrası yaptığı konuşmada PTT’nin herkeste bir anısı olan köklü bir kuruluş olduğunu söyledi. Kendisinin de PTT’nin 32 yıl hizmet edip emekli olan bir çalışanının çocuğu olduğunu ifade eden Vali Pehlivan bu anlamda PTT’nin kendisinde müstesna bir yeri olduğunu kaydetti.


Vali Pehlivan PTT’nin son yıllarda önemli mesafeler kat ettiğini ve bu gelişimin kendilerini gururlandırdığını belirtti.


Ulusal ve uluslararası düzeyde marka haline geldiğini söylediği PTT’nin hizmet ağı ve kalitesini artırdığına vurgu yapan Vali Pehlivan, “Tüm bunları yaparken çağın gereklerini, teknolojiyi ve uluslararası düzeydeki gelişmeleri de çok yakından takip ederek başarı merdivenini birer birer tırmandı. Ben de kendimi bu ailenin fahri olarak bir parçası olarak gördüğüm için olumlu gelişmelere, başarılara tanık oldukça gurur duyuyor, bu gururu ülke olarak hem ulusal ve hem de uluslararası düzeyde de yaşıyoruz. Gelişim yolunda PTT’ye Hükümetimizin, ilgili Bakanlıklarımızın verdiği destekler elbetteki çok önemli. PTT bu destekleri doğru bir planlamayla doğru adımlarla değerlendirdi ve ileri noktalara taşıdı. İnşallah bundan sonra da çok daha güzel ve üst düzey hizmetler, projeler ortaya koyacaktır” dedi.


Vali Pehlivan, Ramazan ayının sonuna geldiğimiz günlerde bizleri bu güzel iftar sofrasında bir araya getiren başta PTT Genel Müdürü olmak üzere PTT Genel Müdür Yardımcısı Bayburtlu hemşerimiz Gürbüz Akbulut’a, PTT Bayburt Başmüdürü ve PTT çalışanlarına teşekkürlerini bildirdi.


Vali Pehlivan katılımcıların yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ederek sözlerini sonlandırdı.


PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut ise PTT Genel Müdürlüğü olarak Osmanlı Devleti’nden Türkiye Cumhuriyeti’ne kadar gelen 178 yıllık kadim bir teşkilatın temsilcileri olduklarını belirtti.


PTT’nin çalışan sayısı itibariyle Türkiye’nin en büyük şirketi konumunda olduğunu bildiren Akbulut, “2023 için 100 bin çalışan ve 15 bin şubeyi hedeflemiş milli bir kurum ve şirketten bahsediyoruz. Klasik PTT ile şu anda bahsettiğimiz PTT’nin ufku, dizaynı ve mantığı birbirinden ciddi anlamda farklılaşmakta. Bütün üniversitelerimizle protokoller imzalıyoruz. Üniversitelerimizden başlamak üzere Posta Kafe’ler kuruyoruz. Sayın Rektörümüz de Ankara’ya her geldiğinde bizlere uğruyorlar. Biz de Bayburt Üniversitesi’ne benzeri bir proje yapmakta onur duyuyoruz. Bayburt yerelinde hem Sayın Bakanımızın hem de Sayın Valimizin destekleriyle alt yapı anlamında ciddi bir yatırım planladık ve son aşamasına geldik. Mevcut Polis Evi’nin yerine Ziraat Bankası’nın simetriği şeklinde taş bir katılım bankasının tüm projeleri tamamlandı. Bir PTT Başmüdürlüğü binası son aşamaya geldi. Polis Evi’nin yerine başka bir Polis Evi yapacağız. Bu projelere Sayın Valimiz başta olmak üzere değerli rektörümüz çok büyük destekler vermekte. İnşallah PTT Başmüdürlüğümüzün çalışanlarıyla birlikte bizde Genel Müdürlük olarak en kısa sürede bu projelere başlayıp bitirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.


PTT Bayburt Başmüdürü Mehmet Karabaş da PTT’nin insana hizmeti kendine bir görev bildiğini ve her zaman insan odaklı bir çalışma şekli benimsediğini anlattı. PTT’nin bugün de görevini aynı anlayışla devam ettirdiğini belirten PTT Başmüdürü Karabaş davetlerine icabet eden katılımcılara teşekkür etti.


Programa Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İL Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Cemal Kiper, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, PTT Bürokratları, PTT çalışanları ve aileleri katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir