- 12 Eylül 2017 Salı 12:22

Vali Pehlivan, vatandaşlarla bir araya geldi

A
A
A
Vali Pehlivan, vatandaşlarla bir araya geldi

Vali Ali Hamza Pehlivan, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.


Vali Pehlivan, cadde üzerinde bulunan esnafların tamamını ziyaret ederek sahipleri ve çalışanlarıyla hasbihal etti, hayırlı işler bereketli kazançlar temennisinde bulundu.


Daha sonra Vali Pehlivan, muhtarın talep ve sorunlarını dinledi.


Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çayıryolu Köyü Muhtarı Salim Avşar, Çerçi Köyü Muhtarı Süleyman Soydaş, Çorak Köyü Muhtarı Tacettin Eryılmaz, Dağçatı Köyü Muhtarı Kaptan Ayaz, Gökler Köyü Muhtarı Celal Coşkun, Kitre Köyü Muhtarı Temel Gündüz, Oruçbeyli Köyü Muhtarı Süleyman Korkmaz ile Sancaktepe Köyü Muhtarı Adnan Dursun katıldı.


Toplantı sonrası yaptığı açıklamada ihtiyaçların öncelik sırasına göre belirlenmesi ve köylerimize daha hızlı ve etkin hizmet götürülmesi amacıyla belirli aralıklarda muhtarlarımızla toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Pehlivan, bu kapsamda çalışmaların iş mevsimi olması hasebiyle haftanın yedi günü esasına dayalı olarak sürdürüldüğünü belirtti. Vali Pehlivan, Muhtarlardan gelen taleplerin yerine getirilmesi konusunda da ilgili kurum amirlerine çeşitli talimatlar verdi.


Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Devlet Su İşleri (DSİ) 225. Şube Müdürü Recep Ergen ve İl Mahalli İdareler Müdür Vekili Helim Polat da hazır bulundu.


Vali Ali Hamza Pehlivan yapımı devam eden içme suyu depolarını yerinde inceledi. İl Özel İdare tarafından yapımı devam eden içme suyu depoları inşaat çalışmalarını inceleyen Vali Pehlivan, çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit’ten bilgiler aldı, işlerin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bitirilmesi talimatı verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir