POLİTİKA - 15 Ağustos 2018 Çarşamba 15:29

İl Başkanı Karabıyık’tan 6’ncı Olağan Kongre açıklaması

A
A
A
İl Başkanı Karabıyık’tan 6’ncı Olağan Kongre açıklaması

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara’da düzenlenecek olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara’da düzenlenecek olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6. Olağan Kongresi’ne ilişkin açıklama yaptı.


İl Başkanı Fikret Karabıyık yaptığı açıklamada, siyaseti bir bayrak yarışı olarak gördüklerini dile getirdi. Başkan Karabıyık, "Adalet ve Kalkınma Partisi 6. Olağan Büyük Kongresini, 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğiz. 16 Nisan 2017 Halk Oylaması sonrası milletimizin onayını, 24 Haziran seçimleri ile teyidini alan ve böylece hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; kurucusu olduğu, yuvam, sevdam, aşkım dediği partisine geri dönmüştür. 6. Olağan Büyük Kongre ile partimiz, içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti, Türkiye’ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır. 16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti ilerlemeyi, yenilenmeyle teminat altına almıştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz" dedi.



“Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk olarak addediyoruz”


Karabıyık açıklamasının devamında siyaseti bir makam olarak görmediklerini belirterek, “Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz. Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizim için her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir. Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatımızla birlikte Ankara Kapalı Spor Salonu’nda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye’yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz Milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayretleri ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye, çocuklarımıza borcumuzdur. Kongremizin tüm AK Parti ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü Eskişehir’de sabaha karşı toz taşımıyla birlikte oluşan yağmur sonrasında araçlar üzerinde çamurların meydana gelmesi vatandaşları üzerken, oto yıkamacıları sevindirdi. Eskişehir’de toz taşınımı nedeniyle sabaha karşı yağan yağmurla karışık çamur park halindeki araçlarının üzerini kapladı. Araçlarını yıkayıp evlerinin önüne par eden vatandaşlar durum karşısında şaşkınlık yaşandı. Araçlarını tekrar yıkayacağını söyleyen sürücüler durumdan mustarip olduklarını belirtti. “Tertemiz yapmıştım, maalesef yağmurla karışık toz yağmış” Aracını dün yıkadığını fakat sabah tozlu bulduğunu belirten Mehmet Taşdelen, “Dün arabamı yıkamıştım aslında. Sabah kalktığımda bu şekilde aracımı buldum, toz yağmış. Böyle görünce içime sinmedi, oruçluyuz malum bir yere de çok çıkmıyorum. Canım sıkıldı arabayı yıkayayım dedim. Sultandere Mahallesi’nde bir evim daha var onun bahçesinde yıkarım arabamı” dedi. Aracı toz içinde kalan bir başka sürücü Hasan Baş ise şöyle konuştu; “Yağmurlu ve çamurlu halde sabah sabah gördük aracımızı. Toz içeresinde kalmış aracım. Aslında önceki gün yıkamıştım arabamı, tertemiz yapmıştım. Maalesef yağmurla karışık toz yağmış. Biraz kalın bir toz tabakası var kaporta üzerinde. Yeni yıkatmıştım, yıkamalarda pahalı malum, yeniden yıkatmak zorunda kalacağım.” (BT-
Malatya Doğanşehir’de toplu açılış Doğanşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan hizmet ve yatırımların açılışı Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi. Doğanşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve içerisinde Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi’nin resmi açılış töreni gerçekleşti. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’un ilçeye kazandırdığı eserlerin toplu açılış töreni gerçekleşti. Törende konuşan Başkan Zelyurt, Açılışı yapılan projeler arasında Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi bulunuyor. Açılışı yapılan projelerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Durali Zelyurt, "Doğanşehir Belediyemizin eserler üstüne eserler koyarak ifade ettiğimiz, vatandaşımızın gönlünü fethettiğimiz yeni 3 eserimizin içinde bulunduğumuz Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi dahil olmak üzere inşallah uğurlu ellerinizle birlikte, dualarınızla birlikte açılışlarını gerçekleştireceğiz. Merkez, kırsal gözetmeksizin çalışacağız demiştik, Değerli, aziz hemşerilerim, Bizi biz yapan, size hizmet etmek. Bizi biz yapan değer, sizlerin dertleri ile hemhal olmak, mahallelerimizin dertleriyle hemhal olmak, bir olmak, beraber olmak. Ne diyor Cumhurbaşkanımız; bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Doğanşehir olacağız diyorum. Buraya katılımınızdan dolayı herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum, sağ olun, var olun diyorum" dedi.