YEREL HABERLER - 22 Mart 2017 Çarşamba 15:27

MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, “Millet, devlet ve geleceğimiz için ‘evet’ diyeceğiz”

A
A
A
MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, “Millet, devlet ve geleceğimiz için ‘evet’ diyeceğiz”

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, parti yönetimi ve İl Genel Meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, parti yönetimi ve İl Genel Meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.


Toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cuma günü Bursa’da yapacağı miting ve referandum çalışmalarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunuldu. İlçe Başkanı Ramazan Ayva, referandum ile ilgili olarak millet için devlet için ve geleceğimiz için ‘Evet’ diyeceklerini söyledi. Bu doğrultuda saha çalışmaları gerçekleştireceklerini kaydetti. İlçe Başkanı Ramazan Ayva, “Göreve geldiğimiz şu an itibariyle önümüzde ve gündemde olan referandum sürecinde liderimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Merkez yöneticilerimiz tarafından ısrarla söylenen kırmızı çizgilerimiz ve Türk Milletinin hassasiyetleri göz önünde bulundurularak AKP tarafından hazırlanarak Meclise getirilen Anayasa değişikliği paketi Milliyetçi Hareket Partisi’nin de desteğiyle halk oyuna sunulmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçmiştir. 16 Nisan Pazar günü referandum yapılacaktır. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin talimatları doğrultusunda MHP bu kampanyada evet diyeceğini ve Anayasa değişikliğinin gerçekleşmesi için tüm Türkiye sathında çalışma yürütüleceğini açıklamıştır. Genel Başkanımız, devletin bekası, milletin birliği, ülkenin bütünlüğü için önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düsturu ile hareket etmektedir. Bize düşen de kendi kadrolarımıza, kendi mensuplarımıza neden “Evet” diyeceğimizi ve neden evet dememiz gerektiğini Genel Merkezimizin direktifleri ve talimatları doğrultusunda anlatmak, izah etmek, ikna etmek onları da harekete geçirerek vatandaşımıza ulaşmaktır. Bu ülkenin sağduyulu, vatanını seven, milletini seven, devletine sadık insanlarının vereceği evet oylarıyla sonuçlanacaktır. Kapalı kapılar ardında karanlık odalarda bu ülke düşmanları ile anlaşmalar, pazarlıklar yaparak bölücülere vatan hainlerine pirim verecek, onların ve destekçilerinin amaçlarına ulaşmaması için bir anayasa değişikliği oluşması ve bunu milletin geleceğini ve devletin beka sorununu ilgilendirdiği için millete sorulması gerektiği, milletin birliği ülkenin bütünlüğü söz konusu olduğuna inanarak liderimiz Genel Başkanımızın dediği gibi bu taşın altına bedenimizi koyduğumuz apaçık ortadadır.’Yeminimiz Var Millet İçin Evet, Devlet İçin Evet, Geleceğimiz İçin Evet’ diyeceğiz” dedi.


Ayva ayrıca, Cuma günü Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Bursa’da gerçekleştirilecek mitinge ilçe teşkilatı olarak katılım gerçekleştireceklerini, katılmak isteyen partililerin kendileriyle irtibata geçmelerini istedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başak Koleji’nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da büyük bir coşku ile kutlandı. Aydın’ın en köklü özel okullarından Özel Başak Koleji Ana Kampüsünde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı. Program çerçevesinde düzenlenen etkinlikler, şölen havasında geçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlkokul Öğretmeni Sevda Çiçek günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. 3.sınıf öğrencileri 23 Nisan konulu şiirlerini okudular. İlkokul öğrencileri hazırlamış oldukları oratoryoyu sergilediler. Dans öğretmeni tarafından koreografisi hazırlanan modern dans gösterileri ve 100 kişilik halk oyunları gösterisi ise davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. 23 Nisan konulu Resim Yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri Kampüs Müdürü ve İlkokul Resim Öğretmenleri tarafından takdim edildi. Okulun Türkiye Şampiyonu olan Korfbol takımının da ödüllendirildiği etkinlikte şampiyon öğrencilerin ödülleri Kampüs Müdürü tarafından takdim edildi. Müzik Öğretmeni tarafından hazırlanan Ritm Grubu, Koro ve İşaret Dil grubu performanslarının sergilendiği kutlamalarda Özel Başak Koleji ilkokul ve ortaokul ana kampüsünde bir araya gelen veliler, öğrenciler ve öğretmenler hazırlanan 23 Nisan töreni ve etkinliklerini ilgiyle izledi. Bayrak gösterisi ile 23 Nisan etkinlikleri sona erdi. Çocukları ile birlikte 23 Nisan coşkusu yaşayan veliler öğretmen ve okul idaresine teşekkür ettiler.