- 13 Haziran 2018 Çarşamba 13:13

Pazarcıklılar Bilecik’te düzenlenen iftarda buluştu

A
A
A
Pazarcıklılar Bilecik’te düzenlenen iftarda buluştu

Bilecik’te Pazarcıklılar Derneği tarafından iftar programı düzenlendi.

Bilecik’te Pazarcıklılar Derneği tarafından iftar programı düzenlendi.


Bilecik Kapalı Pazar yerleşkesinde düzenlenen iftar programına Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Pazaryerili vatandaş katıldı.


Duaların okunması ve oruçların açılmasının ardından konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Ramazanı şerifinizi tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik ayı. Böyle güzel günlerde hep birlikte Ramazan’da buluşmanın keyfini yaşıyoruz. Ben aynı zamanda bir Pazarcıklı sayılırım. Çünkü ben her zaman dediğim gibi Pazaryeri Belediye Başkanımız Muzaffer Yalçın, Pazarcıklı olarak bana bir belge verdi ama sonuçta ben gönülden bir pazaryerliyim. Pazaryeri’nin gönlümde ayrı bir yeri var. Bunu da belirtmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.


Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise, başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını artık bitirdiklerini ifade ederek, “İnşallah Ramazan Bayramı’na da hep birlikte böyle huzur içinde, birlik ve beraberlik içinde erişeceğiz. Biz derneklerimizi çok önemsiyoruz. Bursa’da ve Eskişehir’de de derneklerimiz var. İlçemizde önceki yıllarda çok göç yaşandı. Tabi bu göçlerin hem artısı, hem de eksisi var. İlçe dışında yaşayan hemşehrimizin birliğini ve beraberliğini burada sosyal yardımlaşmasını ve dayanışmasını göstermek için Allah’a şükür dört yerde derneğimizi kurduk. Derneklerimiz çok da güzel çalışıyorlar. Ben bu iftar programında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.


Son olarak konuşma yapan Pazarcıklılar Derneği Başkanı Sinan Karabulut ise, iftar programında emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti.


Konuşmaların ardından Bilecik Pazarcıklılar Derneği Sinan Karabulut, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’a hediye takdim etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir