- 13 Ekim 2017 Cuma 11:09

Yeşilkent Mahallesine mahalle konağı yapılacak

A
A
A
Yeşilkent Mahallesine mahalle konağı yapılacak

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın "Her Mahalleye Bir Mahalle Konağı" projesi kapsamında Yeşilkent Mahallesi’ne de bir mahalle konağı yapılacak.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın "Her Mahalleye Bir Mahalle Konağı" projesi kapsamında Yeşilkent Mahallesi’ne de bir mahalle konağı yapılacak. Mahalle konağı yapılacak bu alanla ilgili olarak istenilen imar değişikliği meclis gündeminde görüşülerek gerekli değişiklikler yapıldı.


Eylül ayı meclis toplantısında gündeme getirilerek imar komisyonuna sevk edilen mahalle konağının yeri için gerekli imar değişikliği talebi Ekim ayı meclis toplantısında karara bağlandı. TOKİ konutlarının alt tarafında yer alan bin 530 metrekarelik alan üzerine yapılacak olan mahalle konağında sosyal tesis ve ticaret alanları da yer alacak. İmar değişikliğinin tamamlanmasının ardından projelendirme çalışmalarına başlandığı projesinin hazırlanmasının ardından ihale sürecinin başlayacağı kaydedildi. Bu gelişmelerle birlikte Yeşilkent Mahallesinde ikamet eden vatandaşların uzun süredir istedikleri mahalle konağı için ilk adım atılmış oldu. Mahalle sakinleri taleplerinin yerine getirilmesi noktasında verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler. Mahallenin en büyük eksikliğinden biri olan mahalle konağının en kısa sürede tamamlanarak hizmete geçmesi için gün saydıklarını belirttiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başak Koleji’nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da büyük bir coşku ile kutlandı. Aydın’ın en köklü özel okullarından Özel Başak Koleji Ana Kampüsünde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı. Program çerçevesinde düzenlenen etkinlikler, şölen havasında geçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlkokul Öğretmeni Sevda Çiçek günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. 3.sınıf öğrencileri 23 Nisan konulu şiirlerini okudular. İlkokul öğrencileri hazırlamış oldukları oratoryoyu sergilediler. Dans öğretmeni tarafından koreografisi hazırlanan modern dans gösterileri ve 100 kişilik halk oyunları gösterisi ise davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. 23 Nisan konulu Resim Yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri Kampüs Müdürü ve İlkokul Resim Öğretmenleri tarafından takdim edildi. Okulun Türkiye Şampiyonu olan Korfbol takımının da ödüllendirildiği etkinlikte şampiyon öğrencilerin ödülleri Kampüs Müdürü tarafından takdim edildi. Müzik Öğretmeni tarafından hazırlanan Ritm Grubu, Koro ve İşaret Dil grubu performanslarının sergilendiği kutlamalarda Özel Başak Koleji ilkokul ve ortaokul ana kampüsünde bir araya gelen veliler, öğrenciler ve öğretmenler hazırlanan 23 Nisan töreni ve etkinliklerini ilgiyle izledi. Bayrak gösterisi ile 23 Nisan etkinlikleri sona erdi. Çocukları ile birlikte 23 Nisan coşkusu yaşayan veliler öğretmen ve okul idaresine teşekkür ettiler.