ASAYİŞ - 06 Nisan 2017 Perşembe 14:13

Bingöl’de uyuşturucu ticareti yapan 3 şüpheli tutuklandı

A
A
A
Bingöl’de uyuşturucu ticareti yapan 3 şüpheli tutuklandı

Bingöl’de polisin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmada 7 kilo 695 gram toz ve kubar esrarla yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bingöl’de polisin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmada 7 kilo 695 gram toz ve kubar esrarla yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerden birinin uyuşturucu maddeyi çay bardağı ile ölçüp sattığı ortaya çıktı.


Edinilen bilgiye göre, Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, merkez ve Genç ilçesinde uyuşturucu mücadele ile ilgili çalışma yaptı. Polisin yaptığı çalışmada Diyarbakır’ın Lice ilçesinden uyuşturucu madde getiren şüpheli A.S’nin kullandığı otomobil durduruldu. Otomobilde narkotik köpeği "Kiraz"la birlikte arama yapan polis, zulalanmış dört parça halinde 5 kilo 480 gram toz esrarı buldu.


Polis, kent merkezinde ise iki farklı operasyon yaptı. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşılan şüpheli K.A’nın evine baskın düzenleyen ekiplerin yaptığı aramada 1 kilo 760 gram esrar ele geçirildi. İkinci operasyonda ise çay bardağı içerisinde uyuşturucu madde sattığı bilgisine ulaşılan E.V’ni düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelinin sakladığı 455 gram toz ve kubar esrar bulunurken, uyuşturucu maddeyi satarken kullandığı bardak da üzerinden çıktı.


Toplamda 7 kilo 605 gram toz ve kubar esrarla yakalanan 3 şüpheli uyuşturucu madde suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir