POLİTİKA - 03 Ekim 2017 Salı 11:41

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay:

A
A
A
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay:

AK Parti Bolu il Başkanı Nurettin Doğanay, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Bolu il Başkanı Nurettin Doğanay, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.


Istanbul ve Düzce Belediye Başkanları’nın istifalarının ardından Bolu’da da Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın görevden alınacağı yönünde çıkan dedikodular hakkında konuşan Nurettin Doğanay, sert açıklamalarda bulundu.


Doğanay, "Dün, AK Partiye küfreden, AK davanın liderine hakaret eden, Gezicilerle hareket eden çakallar, size bu kapıdan ekmek yok! Bu çakallarla işbirliği içinde olan aymazlara da sesleniyorum, yerelde AK Parti’ye operasyon yaptırmam" dedi.


Bu dedikoduyu çıkartanların kendisi de dahil olmak üzere AK Parti’deki seçilmişleri hain FETÖ ile ilişkilendirdiklerini belirten Doğanay, yapılan bu dedikoduların en hafif tabiriyle alçaklık olduğunu belirterek şunları kaydetti:


“Bolu’daki AK Partili seçilmişler hain FETÖ ile mücadelesine 15 Temmuz tarihinden çok önceleri başlamışlardır. İhanetin yaşandığı o kara gecede de Bolu AK Parti Teşkilatı tüm seçilmiş kadrolarıyla, Bolu halkıyla birlikte alanlara koşmuş, Bolu’da ihanete geçit vermemişlerdir. Fakat FETÖ ihanet örgütüyle Bolu’da yapılan mücadeleden rahatsız çevreler, operasyonları sulandırmak için bilinçli bir şekilde uzun zamandır, Bolu’daki AK Partili seçilmişleri karalama kampanyası içine girmişlerdir. Bu ahlaksızlığı yapanlar, milletvekillerimizi, şahsımı ve son olarak da Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’ı bu ihanet örgütüyle ilişkilendirerek, görevden almalar olacağı yönünde dedikodular yayarak, en basit tabirle adilik içine girmişlerdir. Bu karalama kampanyalarına Bolu halkı kulak asmasın. Bolu Belediye Bakanı Sayın Alaaddin Yılmaz görevinin başındadır.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir