GENEL - 12 Mart 2017 Pazar 13:18

Hastanede tedavi gören Alaattin Çakıcı’dan sosyal medya tepkisi

A
A
A
Hastanede tedavi gören Alaattin Çakıcı’dan sosyal medya tepkisi

Bolu F Tipi Cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı, geçtiğimiz hafta bağırsak yırtılması nedeniyle ameliyat olduktan sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesinde tedavisine devam ediliyor.

Bolu F Tipi Cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı, geçtiğimiz hafta bağırsak yırtılması nedeniyle ameliyat olduktan sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesinde tedavisine devam ediliyor. Çakıcı, kendisi adına açılan bazı sahte sosyal medya hesaplarından referandumda hayır oylarını destekleyeceği şeklindeki ifadelere, “Referandum ile ilgili hala birileri Alaattin Çakıcı’nın evet ya da hayır demesine bakıyorsa beynini kiraya vermiştir” dedi.

“Geçirmiş olduğum ameliyattan dolayı önce Rabbime hamd ve şükürler olsun. Ameliyatımda bulunan tüm doktorlara ve sağlık görevlilerine tek tek teşekkür ederim. Duasını benden esirgemeyen herkesten Rabbim razı olsun. Sosyal medya da referandum ile ilgili benim adıma yorum getirenler bulunmakta. Kimse kimsenin beynine ipotek koyma hakkına sahip değildir. Ben söylüyormuşum gibi, benim adıma kimse konuşamaz. Kimsenin bu yetkisi yoktur. Alaattin Çakıcı’yı sevmek farklı bir şey, Alaattin Çakıcı’yı gerçekten seviyor veya dostuysa, yanlışını da dile getirmek diplomatik bir dil ile, insan olmanın gereğidir.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir