YEREL HABERLER - 22 Şubat 2017 Çarşamba 15:51

Highway Alışveriş Merkezine rekor ziyaretçi

A
A
A
Highway Alışveriş Merkezine rekor ziyaretçi

TEM Otoyolunun Bolu Dağı kesiminde bulunan Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway Outlet Alışveriş Merkezi Bolu ve Düzceli vatandaşların yanı sıra otoyolu kullananların hafta sonunu geçirdikleri mekan haline geldi. Highway AVM geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü 80 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. İşyerlerinde doluluk oranı ise yüzde 9O’e kadar ulaştı.
Highway Outlet Alışveriş Merkezi içinde dünyaca ünlü birçok markayı barındırarak başta Bolu ve Düzce olmak üzere çevre illerdeki vatandaşlara hizmet veriyor. Alışveriş merkezinde fırsat günleri adı altında başlatılan indirimli satışlara ilgi yoğun oldu. 26 Şubat’a kadar devam edecek fırsat günlerinde ünlü markaların ürünleri 9,90’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Alışveriş mağazalarının yanında, sosyal yaşam alanlarıyla da dikkat çeken Highway Alışveriş Merkezi, huzurlu ve eğlenceli bir hafta sonu geçirmek isteyen vatandaşların ilk adresi oldu. Yeni açılan oyun alanlarıyla da özellikle çocuk ve gençlerin ilgisini çeken alışveriş merkezi, ailelerin çocuklarıyla keyifli zaman geçirmesine imkan tanıyor.
Highway Outlet Alışveriş Merkezi, sadece geçtiğimiz hafta sonu 80 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Sadece Cumartesi ve Pazar günü 80 bin kişinin giriş yaptığı alışveriş merkezinde işyerlerindeki doluluk oranı da yüzde 90’lara kadar ulaştı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir