GENEL - 09 Eylül 2018 Pazar 15:02

Highway AVM’nin yeni müdürü göreve başladı

A
A
A
Highway AVM’nin yeni müdürü göreve başladı

Bolu’da, TEM Otoyolu üzerinde bulunan Highway Alışveriş Merkezi’nin yeni Genel Müdürü Soner Okur oldu.

Bolu’da, TEM Otoyolu üzerinde bulunan Highway Alışveriş Merkezi’nin yeni Genel Müdürü Soner Okur oldu.


Bolu Dağı TEM Otoyolu üzerinde bulunan Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde 2016 yılından beri genel müdürlük yapan M. Arif Tuncer görevinden ayrıldı. Tuncer’in yerine, emekli emniyet müdürü Soner Okur atandı.


Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Polis Bakım ve Yardım Sandığı(POLSAN) bünyesindeki HighWay Outlet AVYM’de yönetim değişikliğine gidilerek, 2016 yılının Temmuz ayından beri genel müdürlük görevini üstlenen M. Arif Tuncer, 05.09.2018 tarihi itibariyle görevinden ayrılmış olup, yerine Vekaleten Genel Müdür olarak Emniyet Teşkilatı’nda yıllarca hizmette bulunan, emekli Emniyet Müdürü Soner Okur atanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Başkentli minikler trafik denetimine katıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 28. dönem üyeleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi Müdürlüğü ekiplerinin iş birliği ile gerçekleştirilen "Çocuk Polisler Trafiği Denetliyor" uygulamasına katıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 28. dönem üyeleri, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda "Çocuk Polisler Trafiği Denetliyor" uygulamasına katıldı. Denetimler, Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin eşliğinde gerçekleşti. Her yıl trafik kurallarına dikkat çekmek için gerçekleştirilen denetimde trafik polisleriyle buluşan çocuk polisler, görev paylaşımı sonrası gruplara ayrılarak trafik denetimine çıktı. Üniforma ve şapkalarıyla Kızılay’da uygulamalı denetim yapan küçük polisler, "Trafik kültürü, kanunlarla değil saygıyla gelişir", "Emniyet kemeri hayatla olan bağımızdır", "Hırsız malımızı, hız canımızı alır" ve "Yaşama hakkımı lastiklerinle çiğneyemezsin" gibi sloganlarla vatandaşlara önemli mesajlar verdiler. "Trafik kurallarına herkesin uyması gerekiyor" Trafik denetimi yapan Miray Eroğlu adlı çocuk, trafik kurallarının insanlar için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Trafik kuralları olmasaydı kazalar olabilirdi. O yüzden trafik kurallarına herkesin uyması gerekiyor" dedi. Denetime çıkan çocuklardan Can Saykal ise, yayaların trafik kurallarına uyması ile ilgili bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Şu anda da araç sürücüleriyle ilgili bir çalışma yapıyoruz. Bu sayede biz trafik işaretlerini ve kurallarını daha iyi öğrenirken, büyüklerimize de bunu hatırlatıyoruz" diye konuştu.