SPOR - 05 Kasım 2017 Pazar 15:06

TFF 1. Lig: Boluspor: 1 - Samsunspor: 0

A
A
A
TFF 1. Lig: Boluspor: 1 - Samsunspor: 0

TFF 1.

TFF 1. Lig’in 11’inci haftasında Boluspor, sahasında Samsunspor’u 1-0 mağlup etti.



Maçtan Dakikalar


1. dakikada İrfan Başaran’ın rakiplerini geçerek ceza sahası dışından sert vuruşunda top az fakla dışarı çıktı.


8. dakikada Akabueze’nin ceza sahası dışından sert şutunu kaleci son anda kurtardı.


24. dakikada ceza sahası içine verilen pasta topla buluşan Halil İbrahim Pekşen’in şutu kaleci Gökhan Değirmenci’de kaldı.


67. dakikada topla birlikte ceza sahası içine giren Angan şutunu çekemeden kaleci Gökhan yatarak topu aldı.


83. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Poepon’un kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutundaFurkan Köse iki hamlede meşin yuvarlağı kurtardı.


90. dakikada Santos’un sağ kanattan ortasında arka direkte bulunan Guido’nun sert şutu filelere gitti. 1-0



Stat: Bolu Atatürk


Hakemler: Sarper Barış Saka xx, Orkun Aktaş xx, Gökmen Baltacı xx


Boluspor: Gökhan Değirmenci xx, Furkan Şeker xx, Alim Öztürk xx, Renato Arapi xx, Umut Meraş xx, Özgür İleri xx (Yusuf Emre Gültekin dk. 46 xx), İrfan Başaran xx (Santos dk. 66 xx), İshak Çakmakçı xx, Melih Okutan xx (Guido Koçer dk. 78 xxx), Akabueze xx, Poeon xx


Yedekler: Ertuğrul Taşkıran, Göksu Alhas, Pedro, Sefa Yılmaz, Burak Asan, Mustafa Durak, Caner Cavlun


Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar


Samsunspor: Furkan Köse xx, Erkam Reşmen xx, Hasan Hatipoğlu xx, Albulkerim Bardakçı xx, Çağrı Ortakaya xx, Ufuk Budak xx, Gökay Iravul xx, Chibuike xx (Ercan Yazıcı dk. 88 ?), Halil İbrahim Pekşen xx (Ahmet Burak Solakel dk. 78 x), Ahmet Cebe xx, Angan xx (Göksu Türkdoğan dk. 69 x)


Yedekler: Sifakis, Kemal İşlemek, Samaras, Oğuz Gürbulak, Muhammet Beşir, Enes İslam, Ömer Kandemir


Teknik Direktör: Engin İpekoğlu


Gol: Guido Koçer (dk. 90) (Boluspor)


Sarı kart: Alim Öztürk, Yusuf Emre Gültekin, İshak Çakmak, (Boluspor), Çağrı Ortakaya, Chibuike, Ufuk Budak (Samsunspor)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."