YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 09:18

4 EYLÜL BELEDİYESPOR BAŞKANI AHMET POLAT-"HAKEMLER ADİL MAÇ YÖNETSİN"

A
A
A
4 EYLÜL BELEDİYESPOR BAŞKANI AHMET POLAT-"HAKEMLER ADİL MAÇ YÖNETSİN"

4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, Menemen Belediyespor`a karşı attıkları beraberlik golünün ofsayt olmadığını belirterek, konuyla ilgili itirazda bulunacaklarını ve hakemlerden adil bir maç yönetmelerini istediklerini ifade etti.
Spor toto 3.lig 2. grupta mücadele eden Sivas 4 Eylül Belediyespor,deplasmanda Menemenspor`la 1-1 berabere kalarak puanını 37 yaptı. Özellikle ilk yarıda üstün olan Sivas temsilcisi iyi oynadığı dakikalarda Mansur`un ayağından yediği golle 1-0 geriye düştü. İkinci yarıda baskısını artıran 4 Eylül Belediye, 72`de Gökhan Özer`le skoru 1-1 yaptı ve maç bu sonuçla tamamlandı.
4 Eylül Belediyespor Teknik Direktörü İlhami Başköy yaptığı açıklamada ``İzmir`e puan veya puanlar için gittiklerini belirterek, ilk devre biraz zorlandıklarını söyledi. 1-0 geriye düştükten sonra ikinci devre attıkları beraberlik golünün iptal edildiği için ilgili yerlere itirazda bulunacaklarını belirten Başköy, takımının ortaya koymuş olduğu mücadele, azim ve maçı kazanma istediğinden memnuniyet duyduğunu`` söyledi.
4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise, İzmir gibi zor deplasmandan üç puan alarak dönmek istediklerini, ancak mağlup olmadan bir puan aldıklarını ifade etti. Geride kalan maçaları kazanıp sezon başındaki şampiyonluk hedefine ulaşmak istediklerini belirten Başkan Polat, takımın oyundan memnun olduğunu söyledi.
Maçın orta hakemi Osman Yiğit Uzer tarafından verilmeyen bir golün ofsayt olmadığını belirten Polat, konuyla ilgili itirazda bulunacaklarını ve hakemlerden adil bir maç yönetmelerini istediklerini ifade etti.
4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, teknik heyeti ve sporcuları gayret ve çabalarından dolayı tebrik ettiğini belirterek, ``bu hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Erzincan Refahiye maçı var. Bu maçımızı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Erzincan Refahiye maçına bütün sporseverleri Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumuna davet ediyoruz ve bekliyoruz`` şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir