YEREL HABERLER - 14 Ekim 2015 Çarşamba 15:02

Burdur'da Adaylar Yeşil Sahaya Çıktı

A
A
A
Burdur'da Adaylar Yeşil Sahaya Çıktı

AK Parti Burdur Gençlik Kolları ile AK Parti Burdur milletvekili adayları halı saha maçında karşılaştı. Maçın hakemliğini ise AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner yaptı.
AK Parti Burdur Gençlik Kolları ile AK Parti Burdur milletvekili adayları arasında oynanan halı saha maçında Burdur milletvekilleri Reşat Petek ile Bayram Özçelik rakip takımlarda yer aldı. ‘Tek Maç, tek yürek’, ‘AK Gençlik Sizinle’ gibi pankartların asıldığı maçta, AK Gençlik Teşkilatı mensupları da tezahürat da bulundu. Maç, Reşat Petek, Bayram Özçelik ve AK Gençlik mensuplarının golleri ile taçlandı. Turnuvada kaybeden takımın baklava ısmarlayacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner, maçın 6-6 skorla berabere bitmesi üzerine baklavayı kendisi ısmarladı. AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner’e elleriyle yedirdi.
“CENTİLMENLİK KAZANDI, BAKLAVALAR BENDEN”
Yaşanan kötü olaylar sonrası AK Gençlik teşkilatlarına moral vermek amacıyla halı saha maçı düzenlediklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner, “Son dönemde yaşadığımız sıkıntılar üzerine gençlerin biraz moral ve motivasyona ihtiyacı vardı. Bugün bizde bu amaçla gençlerimizle halı sahada moral ve motivasyon amacıyla bir maç düzenledik. Milletvekili adaylarımız da sahada birer takımda yer aldılar. Keyifli bir maç oldu, 6-6 bitti, centilmenlik kazandı dolayısıyla baklavalarda benden oldu” dedi.
“AK PARTİ GENÇLİĞE VE SPORA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR”
AK Parti’nin gençliğe ve spora büyük önem verdiğini belirten Ak Parti Burdur Milletvekili ve 26. Dönem 2. Sıra Milletvekili Adayı Reşat Petek, “Maç çok güzeldi, şimdi benim yaşımda olan birisi için gençlerle oyun oynamak çok zevkliydi. AK Gençliği, böyle güzel bir teklifte bulunduğu için reddedemedim. Gecenin 23’ünde gençlerimizle birlikte top oynamaktan çok mutlu olduk. Biz AK Parti olarak gençliğe ve spora ne kadar önem verdiğimizi sanıyorum gençlerimiz de çok iyi biliyor. Bizde bunu bir fiil göstermiş oluyoruz. Gençlerimize ve AK Gençliğe hep başarılar diliyorum” diye konuştu.
A MİLLİLERE TEBRİK
AK Parti 22, 23 ve 24. Dönem Burdur Milletvekili ve 26. Dönem 1. Sıra Milletvekili Bayram Özçelik, “Bugün gençlerimizi mutlu etmek, memnun etmek düşüncesiyle ve biraz da gençliğimizi yaşamak hasebiyle güzel bir futbol maçı organize etti arkadaşlarımız. Organizasyonu yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gençlerimizin bir kaynaşması oldu. Bucak’tan da güzel bir katılım oldu. Farklı bir gece. A Millilerimiz de kazanmış, ona da mutlu olduk. Bugün mutlu bir gümüz, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
AK Gençlik tarafından düzenlenen futbol maçı birlikte hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir