ASAYİŞ - 22 Ocak 2016 Cuma 16:45

CHP İl Binası'na Tehdit Paketi

A
A
A
CHP İl Binası'na Tehdit Paketi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Binası’na kimliği belirlenemeyen kişilerce Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan hakaret ve tehdit içerikli CD ve yazılı görseller bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, CHP İl Binası’nda görevli partililer, sabah geldiklerinde il binasının kapısında çeşitli yerlere saçılmış, üzerinde ’Karanlık’ yazılı CD ve ’Kılıçdaroğlu Haddini Bil, Kaset Mahsülüsün’ yazıları farketti. Savcılık ve emniyet konu ile ilgili araştırma başlattı.
Kayseri CHP İl Binası’nda da aynı şekilde bir olay yaşandığını işaret eden CHP İl Başkanı Barış Ayten, CHP İl Binası’na ait güvenlik kamerasında CD ve yazıların, üç kişi tarafından konulduğu, kimlik tespitinin Burdur Emniyeti tarafından yapıldığını söyledi. Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ile Burdur Cumhuriyet Savcılığı’nın konuyla ilgili inceleme başlattığını ifade eden Ayten, "Parti İl Binamızın önüne gece saatlerinde kimliği henüz belli olmayan kişilerce Sayın Genel Başkanımızı hedef alan hakaret ve tehdit içerikli CD ve yazılı görseller bırakılmıştır. Partimiz personelinin bilgilendirmesi üzerine parti binamıza gelerek incelemelerde bulunan emniyet güçlerimize bilgilendirme yaptık. Emniyet Müdürlüğümüz ve Savcılığımız kapsamlı bir soruşturma başlattılar. Titiz bir çalışma sürdüren ve önemli yol alan emniyet görevlilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Soruşturmanın selameti açısından bilgilendirmemiz şimdilik bu kadar. Aynı eylem Kayseri il binamıza da yapılmış. Organize bir eylem olduğu ortadadır. Faillerinin biran evvel yakalanarak yüce yargı önüne çıkmasını arzu ediyoruz. Hiçbir tehdit ve baskı ne Sayın Genel Başkanımızı ne de liderliğinde yürüyen bizleri korkutamaz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir