POLİTİKA - 11 Mart 2016 Cuma 15:51

Kurtulmuş: "Türkiye Zor Bir Dönemden Geçiyor"

A
A
A
Kurtulmuş: "Türkiye Zor Bir Dönemden Geçiyor"

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bir takım oyunlarla Türkiye’nin önünün kesilmesi isteniyor. Hiçbir zaman bir araya gelemeyecek insanlar bir araya geliyor ve Türkiye’nin ayağına çelme takmaya çalışıyorlar" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Burdur’a gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.
"TÜRKİYE’NİN AYAĞINA ÇELME TAKMAYA ÇALIŞIYORLAR"
Burada toplanan vatandaşlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önce hitap eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini söyledi.
Ülke üzerinde sağdan sola bir takım oyunların kurulduğunu belirten Kurtulmuş, “Bir takım oyunlarla Türkiye’nin önünün kesilmesi isteniyor. Hiçbir zaman bir araya gelemeyecek insanlar bir araya geliyor ve Türkiye’nin ayağına çelme takmaya çalışıyorlar. 22 Temmuz’dan itibaren Türkiye’yi terörle boğmaya çalışıyorlar ancak boş göklerden gelen bir karar vardır. Onlar bölmeye çalışacaklar onlar bu ülkeyi terörle hareketsiz hale getirmeye çalışacaklar. Biz de yeni Türkiye sevdalıları olarak el ele gönül gönüle aynı bayrağın altında aynı peygamberin ümmeti olarak yolumuza devam edeceğiz. Bizim görevimiz yapmak onlarınki yıkmak” dedi.
"TERÖRLE ÜLKENİN ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞIYORLAR"
Terörün geride kalacağını söyleyen Kurtulmuş, “Bütün hepsi bir araya gelerek 72 millet bir araya gelerek önce bu coğrafyada sınırları böldüler. Bu coğrafyanın insanlarının zihniyetini bölmeye çalışıyorlar. Terörle sonuna kadar mücadele ederek bu ülkenin halkını birleştirip yolumuza devam edeceğiz. Onlar ekonomik olarak bu ülkenin geri kalmasını istiyorlar. Gece gündüz hiç durmadan el ele kol kola Türkiye’yi yükseltmeye çalışıyoruz. 33 büyük açılışı birlikte yapacağız. Onlar bu açılışları görünce eyvah diyorlar ancak ne yaparlarsa yapsınlar biz yolumuza devam ediyoruz. Hep eleştirip yapılanların önünü kesmek isterler. İstanbul’da 3’üncü köprü yapılırken olmaz dediler ayağa kalktılar. Ancak şimdi gördüğünüz gibi köprü gerdanlık gibi her yeri birbirine bağladı. Yeni Türkiye’nin kilometre taşından biri olarak millete hizmet edecek. Sakın karamsar olmayın. Bu ülkenin ayağına çelme takmaya çalışan ister terör olsun ister paralel çete olsun hepsini engelleyeceğiz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir