SPOR - 26 Temmuz 2017 Çarşamba 12:39

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Iana Noskova’yı kadrosuna kattı

A
A
A
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Iana Noskova’yı kadrosuna kattı

Geçtiğimiz sezonu Avrupa’da şampiyon olarak kapatan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Rus Iana Noskova’yı renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezonu Avrupa’da şampiyon olarak kapatan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Rus Iana Noskova’yı renklerine bağladı.


Geçen sezon Masa Tenisi Kadınlar Süper Ligi, Türkiye Kupası ve ETTU Kupası’nı kazanarak Avrupa’nın en büyüğü olmayı başaran Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bu sezon mücadele edeceği ETTU Şampiyonlar Ligi’nin de şampiyonu olmak için kolları sıvadı. İç transferde Melek Hu ve Simay Kulakçeken ile sözleşme yenileyen yeşil-beyazlılar, dış transferde de Damla Özer, Singapurlu Zeng Jiang ve Hong Konglu sporcu Lee Hoo Ching’in ardından son olarak Rus Iana Noskova’yı da renklerine bağladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik bu yıl Türkiye’yi ETTU Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmenin gururu yaşayacaklarını söyledi.



Fehim Ferik: "Ülkemize başarılar yaşatmak istiyoruz"


Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak masa tenisinde de Türkiye’ye Avrupa Şampiyonluğu kazandırdıklarını, geçen yıl hem süper lig hem de Türkiye Kupası şampiyonluğunu yaşadıklarını hatırlatan Fehim Ferik, “Bu yıl da aynı başarıları tekrarlayarak Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla başarılarımızı taçlandırmak istiyoruz. Bu doğrultuda Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Recep Altepe ve sponsorlarımızın destekleriyle kadromuzu güçlü bir yapıya büründürdük. Bugün, daha önce ülkemizde Fenerbahçe forması giyen ve geçen yıl Rusya’nın CSKA Moskova takımında oynayan Iana Noskova ile sözleşme imzalıyoruz. Yine Sinagapurlu Zeng Jiang, Honkonglu Lee Hoo Ching ve Kocaeli Kağıtspor’dan Damla Özer ile sözleşme imzaladık. Bu imzaların ardından önümüzdeki sene ülkemize masa tenisinde Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu getirmek için kolları sıvadık. Bursa sporuna ve ülkemize başarılar yaşatmak istiyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ailesi olarak yeni transferimiz Iana Noskova’ya hoş geldin diyoruz" dedi.


Rus Sporcu Iana Noskova ise, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile sözleşme imzalamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirirken, yeni takımıyla beraber iyi sonuçlar alacaklarına inandığını ifade etti.


İmza töreninde hazır bulunan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Koordinatörü Cemil Ünlü de Rus sporcuya başarılar diledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Ağrı’da ilk defa sinemaya giden çocuklar unutulmaz bir 23 Nisan yaşadı Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı köylerde yaşayan çocuklara unutulmaz bir şekilde kutlattı. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in talimatıyla sinema ve park keyfi yaşayan çocuklar, bayramı coşkuyla kutladı. Köylerde yaşayan ve ilk defa sinemaya giden çocuklar, sinema salonunda mısır ikramıyla keyifli bir film izleme imkanı buldu. Filmin ardından yemeğe götürülen çocuklar, daha sonra Millet Bahçesi’ne götürüldü. Burada oyunlar oynayarak, eğlenen çocuklar, 23 Nisan’ı doyasıya kutladı. Heyecan ve mutluluklarını İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle paylaşan çocuklar, bu özel gün için kendilerine unutulmaz bir deneyim yaşatan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’e teşekkür etti. Etkinliğe katılan çocuklar, sinema ve Millet Bahçesi’nde yaşadıkları keyifli anları aileleriyle de paylaşarak 23 Nisan’ı unutulmaz kıldı. Kökrek ise yaptığı açıklamada, 23 Nisan’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda milli egemenliğin ve çocuklara armağan edilmiş bir bayram olduğunu vurguladı. Köylerde yaşayan çocukların da bu coşkuyu yaşaması için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Kökrek, "Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, onlara sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat dilerim" dedi.
Denizli Başkan Arslan, Çamelili çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu TBMM’nin 104. kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Denizli’nin Çameli ilçesinde de coşkuyla kutlandı. İlçe Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Atilla Acarer, İlçe Emniyet Amir Vekili Volkan Mıdık, protokol üyeleri, öğrenci, öğretmen ve vatandaşların katılımlarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Çelenklerin sunulması ve İstiklal Marşının büyük bir coşkuyla okunması sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde okullar tarafından Çameli Stadyumu’nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümüne özel düzenlenen programda ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Sonrasında öğrencilerin okuduğu şiirler dinlendi ve öğretmenleri ile birlikte hazırlamış oldukları gösteriler büyük bir ilgiyle izlendi. Program sonunda şiir, resim, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlama programı sonrasında Çameli Belediyesinin düzenlediği çocuklara özel program büyük beğeni topladı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz’ın katılımlarıyla Çameli İlçe Stadyumu’nda kurulam oyun parkı ve gelen animasyon ekibi ile 23 Nisan Çocuk Şenliği gerçekleştirildi. Çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak olan Başkan Arslan, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza ve milletimize kutlu olsun" dedi.