SPOR - 17 Ocak 2017 Salı 20:27

Buruk: “Kupadan fazla beklentimiz yok”

A
A
A
Buruk: “Kupadan fazla beklentimiz yok”

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Buruk, Akhisar Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Kazanmayı hak etmedik. Bizim için kupadan elenmek üzücü. Son maçı da oynayacağız ama fazla beklentimiz yok” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. maçında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ligde oynanan Trabzonspor maçının ardından disipline sevk edilmesiyle Bursaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Buruk katıldı. Karşılaşmayı değerlendiren Buruk, “Kazanmak istiyorduk ama kazanacak oyunu oynamadık. Yeni gelen oyuncularımızı, maç eksiği olanları oynattık. Sonuç bizim için kötü oldu. Kazanacak bir şey ortaya koymadık. Kazanmayı hak etmedik. 4-1 bizi yendiler. Maç eksiği olan oyuncularımızın ve yeni gelenlerin katkısı önemliydi. İstediğimizi alamadık. John’un sakatlığı çok ciddi. Hakem de sert oyuna müsaade etti. Bizim için kupadan elenmek üzücü. Son maçı da oynayacağız ama fazla beklentimiz yok. Diğer maçların sonuçları önemli. Kupa Avrupa’ya gitmenin bir ayağıydı. Bizim için önemli olan lig. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ligin 5’incisiyiz ve yapılacak takviyelerle ligi daha iyi yerde bitireceğimizi düşünüyoruz. Yeni gelenlerden Onur genç bir oyuncu. Çok daha iyi olacak. Boban da ufak tefek hataları dışında istediklerimizi yaptı” dedi.

“Bu çıkışın başlangıcı”
‘Yenilgiyi tam olarak neye bağlıyorsunuz?’ sorusunu yanıtlayan Buruk, “Yeni gelenlerle, mevcut kadrodaki sakatlar da iyileştiğinde bir çıkış olacak. Trabzonspor maçında sadece maçı kaybettik. Çok kötü oynamadık. Bu çıkışın başlangıcı. Bizim takım çok iyi olacak. Gelen oyuncularla, iyileşen oyuncularla çok daha iyi takım olacak. Bizim hedefimiz daha iyi olabilmek. 5’incilik ile kalmayacağız” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Edirne Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı Edirne’de daha önce darp ettiği doktora yönelik sosyal medya hesabı üzerinden tehdit paylaşımları gerekçesiyle ikinci kez tutuklanan şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Edirne’de arp ettiği doktoru sosyal medya hesabı üzerinden tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu isimli sanığın yargılanmasına başlandı. Edirne Adliyesi 5. Asliye Caza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, asistan doktor B.B.Ö’nün annesi ve tutuklu sanık Volkan Kuşçu katıldı. Sanık Volkan Kuşçu savunmasında, annesini kaybetmenin verdiği bir anlık öfkeyle doktoru darp ettiğini ve yaşanan olaydan pişmanlık duyduğunu ifade etti. Tahliyesinin ardından sosyal medya hesabında bir filmden kesit paylaştığını ifade eden Sanık Kuşçu, paylaşımıyla kimseyi tehdit etmediğini iddia etti. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde kanser tedavisi gören ve hastalığına yenik düşen Nazife Kuşçu, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Annesinin ölüm haberini veren asistan doktor B.B.Ö., hastanın oğlu Volkan Kuşçu tarafından darp edilmişti. Asistan doktor B.B.Ö.’nün "Beyaz kod" bildiriminin ardından Volkan Kuşçu polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Yapılan ölçümde 1.30 promil alkollü olduğu belirlenen Kuşçu’ya ev hapsi cezası verilmiş, yapılan itiraz üzerine daha sonra tutuklanmıştı. İlk duruşmada tahliye edilen Volkan Kuşçu’nun daha sonra darp ettiği doktora yönelik sosyal medya üzerinden ’Ne olursa olsun, cezaevine giren insan bir süre sonra katile dönüşür’ repliğinin geçtiği bir dizi sahnesini anlatan tehdit paylaşımları yaptığı gerekçesiyle dava açılmış ve tekrar tutuklanmıştı. Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili açılan ikinci davanın ilk duruşması Edirne 5’inci Asliye Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya doktor B.B.Ö. katılmazken avukatları ile B.B.Ö’nün annesi, yakınları avukatlar ve çok sayıda meslektaşı ile sanık Volkan Kuşçu katıldı. Kuşçu, çıkarıldığı hakimlikçe yurt dışına çıkış yasağı ve haftada 1 gün imza verme zorunluluğu ile adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verilerek, duruşma ileri bir tarihine ertelendi.