YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 15:56

KÜTAHYA`DA `KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ` PROJESİ

A
A
A
KÜTAHYA`DA `KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ` PROJESİ

Kütahya İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2011 Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilen “İnsan Kaynağının Geliştirilmesi ve Kişisel Gelişim Eğitimleri” projesi kapsamında düzenlenen Kişisel Gelişim Eğitimleri tamamlandı.
26-30 Aralık 2011 ile 9-13 Ocak 2012 tarihleri arasında 2 grupta düzenlenen eğitimlere Kütahya İl Özel İdaresi’nde görevli 86 personel katılmıştır. Eğitimler kapsamında “Etik ve Kamu Etiği”, “Zaman Yönetimi”, “Liderlik ve Takım Çalışması”, “İletişim Teknikleri ve Beden Dili” ve “Lobicilik” konularında alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimler verilmiştir.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Akaya, sertifika töreninde yaptığı konuşmasında, “Umuyoruz ki, bu eğitimlerin meyvelerini İl Özel İdaresi olarak hizmet kalitemizde artış olarak alacağız. Personelimiz bu eğitimlerle daha kalifiye hale gelmiştir” dedi.
Vali kenan Çiftçi ise, konuşmasında insana yapılan yatırımın önemine değinerek, “En önemli yatırım insana yapılandır. İnsana yapılan yatırımın geri dönüşü onlarca makine ve teçhizata yapılan yatırımın geri dönüşünden misli misli fazladır” şeklinde konuştu.
Eğitimlerini tamamlayan personele sertifikaları Vali Kenan Çiftçi, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Özmen takdim edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir