YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 17:36

BAŞBAKANIN AÇIKLAMALARI ENGELLİLERE UMUT OLDU

A
A
A
BAŞBAKANIN AÇIKLAMALARI ENGELLİLERE UMUT OLDU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın engellilerin de öğretmen olabilmeleriyle ilgili müjdesi Bursa`da yaşayan engellileri sevindirdi.
"Engelli öğretmen olamaz diye bir düşünceyi tanımıyoruz. Engelli de bal gibi olur, hem de çok iyi öğretmen olur" şeklinde açıklama yapan Başbakan Erdoğan`a engellilerden destek geldi. Başbakanın bu açıklamaları sevinçle karşılanırken, engelli vatandaşlar kendilerinin unutulmaması gerektiğini söyledi.
Okullara engelli öğretmenler tayin edileceği için mutlu olduklarını ifade eden engelli Çiğdem Dilbil, Başbakan Erdoğan`a teşekkür ederek, ``Engelli arkadaşlarım adına mutlu oldum. Engellilerin de unutulmaması gerekir. Onların da öğretmenlik yapacak olması çok güzel`` dedi.
Eskiden öğretmen olduğunu belirten Ali Çevik ise, ``Biraz geç oldu. 1977 yılında ilkokul öğretmeniyken trafik kazası geçirdim, daha sonra mesleğimi yapamadım. Keşke benim zamanımda da böyle bir şey olsaydı, o zaman devam ederdim. Belediyenin verdiği yerde ufak tezgahım var. İşimden gayet memnunum. Ama ben öğretmenlik okudum. Trafik kazası geçirince öğretmenlik yapamadım`` şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir